- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Gözüm orada yatmak üzereyken benmde pot bitmişti görmüşsündür.Yatsamda mana etmem bunu 2. video alma gereği duymadım![]()
hani adamı 500 500 1 k 1k vura vura kesmıssın potu bıtmıs kabul edıosun demı kardesım?pek 2. vıdeoyu normal kestim dıyorsunda hani nerde video,zormu geldi almak,bunu alan adam onu haydi haydi alır=)neyse iyi forumlar
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu ws teklifi benim içinde geçerliyse bu gece seninle full halimizle VİDEOLU BİR ŞEKİLDE ws atabiliriz sonra yöng şertali şurubu vs basıyorsun diyorsunuz . Ama bana yok mongum bitti yok enerjim bitti potum bitti gibi bahanelerle gelmeÖncelikle meraba beni kestiğini sanan eleman ve onun peşinden gelen ailesi.. ben oyun icin kimseye yalanda bulunmam kestiysen kesersin bahanede üretmem, forumlada pek alakadar değilim ki siz forumu gercek hayat gibi cok abartıyosunuz benim orada potum bitmiş ve sen bana 500 vurup kesiceğini sanıyorsun sende acizsin kardesim madem sağlamsın eternal'loncasıyla köyüme gel ve herkezin icinde vs atalım sana 2 avans vericem burdanda konusuyorum enerji kristali ve mong basmakla olmuyor bu işler buyur gel potsuz atalım dedigimde oyundan cıkıp girmemen gibi burda ucuz numaralarla milleti avutma . siz boş konusanlara gelincede alayınızla vs atabilirim cünkü sizler her zaman kesilmeye mahkumsunuz benim nickimle-
Ve herzamanki gibi-ETERNAL'E SELAM TOKATA DEVAM![]()

- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hani adamı 500 500 1 k 1k vura vura kesmıssın potu bıtmıs kabul edıosun demı kardesım?pek 2. vıdeoyu normal kestim dıyorsunda hani nerde video,zormu geldi almak,bunu alan adam onu haydi haydi alır=)neyse iyi forumlar
Bloklama yoktu elemanda düz olarak kesebilirsin sonuçta manalarla gelmeyin
2. video için gerek duymadım sana bişey kanıtlamaya çalışmıyorum
istediğin zaman seninlede vs atabiliriz 
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tebrikler numan,bu vizildayan arkadaslari pek kaale alma,her zaman ki halleri.Sen ona 1000 duz vuruyormussun onu goruyolar,ama karsinda ki karabuyunun sana en guclu skili yani kure ile 2800 vurdugunu gormuyorlar
Bu yuzden bu arkadaslari kaale alip cevap vermemelisin,kesip atmissin bi kenara her zaman ki gibi elestiri olayi onlara kalmis..Tekrardan tebrikler..
Bu yuzden bu arkadaslari kaale alip cevap vermemelisin,kesip atmissin bi kenara her zaman ki gibi elestiri olayi onlara kalmis..Tekrardan tebrikler..- Katılım
- 1 Eki 2010
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tebrikler numan,bu vizildayan arkadaslari pek kaale alma,her zaman ki halleri.Sen ona 1000 duz vuruyormussun onu goruyolar,ama karsinda ki karabuyunun sana en guclu skili yani kure ile 2800 vurdugunu gormuyorlarBu yuzden bu arkadaslari kaale alip cevap vermemelisin,kesip atmissin bi kenara her zaman ki gibi elestiri olayi onlara kalmis..Tekrardan tebrikler..
Eyv hacım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)