M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Ttnetbilisim.com Nasıl Bilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azizacarr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 433
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azizacarr

Level 4
TM Üye
Konular
21
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
64
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ttnetbilisim.com Nasıl Bilirsiniz

böyle biliyoruz okuyun bakın bunları:SERVERIMIZ BOZUK SİTEMİZ BOZUK ALDIGIM TARIHTEN BU GÜNE KADAR ÇEKTIGIMIZ YETER PARAMIZLA KERIZ YERINE KOYULUYORUZ90000000000000000000000000000000000000000000000000
40 tl degerindeki serverınız için 156 tl artı 63 tl de telefon parası odedım sadece cengiz denen adamınıza yapılan görüşmeler sms ler yüzünden cengiz beyın kişisel hesabuına 100 tl yatırdım www.incimt2.org sitemi yapacagını yazarak skype konuşömalarımızda delıldır zaten benım bir sitem vardı onu sildi serverın kendı panelını koymuştu bende tr modelı yapınız demıştım oo ona lısans almak gerekır sıze 100 tl ye yaparım demıştı secımler sırasında acıl bır arama ıle sevgılısının gelecegını çok ıhtıyacının oldugunu musayıtsem 100 t yı ona yllamammı rıca ettmıştı benım oanda 100 tl yoktu bır yerden 200 tl borç aldım sadecebu parauyı yatırabılmekadına 33 kılometre yol gıttım iş bankası cengız beyın hesabına bu parayı yatırdım o gunku bana olan malıyetı 120 tl dır neyse benım sıtemı sıldı kendı şeysını kurmak ıcın türkmetin2 dene bır yerı uye olmuş onlardan ppanelı almak ıcın yönlendırme yapmış sitemıze her tıkladıgımızda ya turkmetın2 denen adresın facesı cıkıyordu yada web sıtesı 240 ıle 360 arasında userım vardı 24 kısı kaldı bu sıte muhabbetınden sorularım yanıtsızlaştı smsler cevapsızlaştı telefonlarımıza meşkuller başladı ttnetbilişim.com tıkladıgım gune lanet olsun kı şuana kadar bana olan malıyetı 500 tl ye yaklaştı belkıde geçıyor googleye reklam verdım sitem adına facebooka verdım megerse bız turkmetın2 ye çalışmısız 20 gun boyunca incimt2.org yerıne artık sabrım bitti nerelere başvurmam gerekıyorsa başvuracağım elımde ss kayıtlarım var oyunla alakalı saçmalıklarda var web siteme yaptıklarıda var ya siz ahmet bey gerekenı yapıp zararlarım karşılansın yada siz bilirsiniz kolay gelsın -------------------------------------------------------------- okadar geniş bir zekası varki cengiz denen haysıyetsızın ttnetbişimden kaydımı silecek kadar aptal aldıgım vıdeolar yazıları bana yazdıgı sms ler skypeden yazdıkları delildir bu işin peşini bırakmayacağım böyle biline ya ilgisiz kalmayınız yada siz bilirsinz

destan yazmışşın arkadas maşAllah

valla kardesim ben aldım bilisim sorunsuz ama cok bakıma giriyor makineleri oyle bi durumda var onun harici 10 numara bilisim

alıntı :valla kardesim ben aldım bilisim sorunsuz ama cok bakıma giriyor makineleri oyle bi durumda var onun harici 10 numara bilisim

nerden aldım dediniz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri