xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

2 Krallık Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koray'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sen ne atliyon lan ordan konuşuyoruz burada sen model yap bu işler senin işlerin değil :)

Her yeni sistem konusunda yorumun var hepside sistemi beğenmediğin yönde , acaba söylermisin senin yaptığın sistemler dışında takdir ettiğin bir sistem varmı ?

Fkir Güzel bence. TKMT2 deki gibi ortak bir mapta başlasa ve maplarda 2 kapı olsa her 2 bayrağın 1. ve 2. köyüne gitmek için giriş kapıları. Tabi sistem daha da geliştirilebilir örneğin 1. ve 2. köylerle pazar açılmasını engelleyerek bu ortak mapa yönlendirilebilir oyuncular böylelikle oyun daha bir canlı olur. Bu arada o kadar emek harcamışsın keşke bilindik bayrak seçim yerine farklı bir tasarım koysaydın daha çekici olabilirdi :) Başarılar..

Her yeni sistem konusunda yorumun var hepside sistemi beğenmediğin yönde , acaba söylermisin senin yaptığın sistemler dışında takdir ettiğin bir sistem varmı ?

Sistemi beğenmedim diye bir şeymi söyledim ? bizim projemiz deki olan sistemlerden birisi zaten bu 2 krallik üzerinden bizde yapiyoruz hatta maplarimiz da tamamlaniyor.Arkadaş zaten yorumlari almak için koyuyor ben de fikrimi söylüyorum.Gereksiz yazma tamam?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri