Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Uzaktan Beceri Seçme Sistemi Hatası

acarfx06

Acarfx
Üye
Konular
2
Online süresi
56329s
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
Başarım Puanı
8
TM Yaşı
7 Ay 11 Gün
MmoLira
73
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

KYGN-SYSTEM Bir 5 lvl olunca skill seçme sistemi kullanıyorum fakat herşeyi yaptım sorunsuz pencere açılıyor gui açılıyor herşey tamam fakat​

Komut bulunamadı hatası almaktayız!
1775939146126.png

1775939137683.png

Server game buildi sorunsuz aldım ve sorunsuz hiç bir uyarı dahi vermedi. O yüzden 5 lvl olunca otomatik açılmaktadır.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çözüm
Soru cevapta konu kapatma bulunmuyor. Sorunu nasıl çözdüğünüzü yazarsanız çözüm olarak işaretleyebiliriz. Böylelikle bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımızda çözümden faydalanır.
1776014443267.png

Her zaman
{ "\n", NULL, 0, POS_DEAD, GM_IMPLEMENTOR }

Bu tanımın üstünde kalmalıymış. Altında olunca komutları istemci algılayamıyormuş.

Bu kadar basit bişey hiç dikkat etmeden koymuştum kusura bakmayın!
Game source kısmını tekrar kontrol edin. İstemciden sunucuya komut gidiyor ama karşılığı yok.
Tamam işte ettim hiç bir sorun yok komutu eklememe rağmen komut bulunamadı diyor.

FİX kapatılabilir.

FİX kapatılabilir.
Soru cevapta konu kapatma bulunmuyor. Sorunu nasıl çözdüğünüzü yazarsanız çözüm olarak işaretleyebiliriz. Böylelikle bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımızda çözümden faydalanır.

1776014443267.png

Her zaman
{ "\n", NULL, 0, POS_DEAD, GM_IMPLEMENTOR }

Bu tanımın üstünde kalmalıymış. Altında olunca komutları istemci algılayamıyormuş.

Bu kadar basit bişey hiç dikkat etmeden koymuştum kusura bakmayın!

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri