Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

2 Krallık Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koray'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çok basite kaç kaçmişsin diye düşünüyorum.2 Krallik için o krallik ekrani :(.. Ve gene ayni maplardan başlamasi,ne sağliyacak bu oyunculara ? sadece krallik ekranindaki bölmeyi kesmekle olmaz ki :)

Çok basite kaç kaçmişsin diye düşünüyorum.2 Krallik için o krallik ekrani :(.. Ve gene ayni maplardan başlamasi,ne sağliyacak bu oyunculara ? sadece krallik ekranindaki bölmeyi kesmekle olmaz ki :)

koordinat değiştirmede ne var ki,

yada en basitinden başlangıca pc.warp koyarsın oraya ışınlar.

genellikle server nekadar dolu olursa olsun mutlaka 1 köy boş olur yada boş demeyelim tenha olur, hem canlılığı hemde daha gelişmiş bir ticaret sağlama açısından 2ye indirmek ve oyuna değişiklik katmak açısından farklı bayraklar katmak istedim

koordinat değiştirmede ne var ki,

yada en basitinden başlangıca pc.warp koyarsın oraya ışınlar.

genellikle server nekadar dolu olursa olsun mutlaka 1 köy boş olur yada boş demeyelim tenha olur, hem canlılığı hemde daha gelişmiş bir ticaret sağlama açısından 2ye indirmek ve oyuna değişiklik katmak açısından farklı bayraklar katmak istedim

Ben kordinati değişmesine zor bişey demedim ki.2 Krallik bu şekilde fazla tutmaz benim görüşüm.Sıkıntılı olan 4 krallik :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri