xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle

Npc Serok Yeni Map ''Kar Zindanı''

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serok1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 107
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kaç tane gördün alinti yazmadiğim konumu ?.Konusan varsa konusturmayacaksin,paylaşma demiyorum fakat alinti yazman gerektiğini söylüyorum.He bu lafi söylüyorsan alinti yapmiyacaksin "
böyle türkler şöyle birde tutup onların adınımı yüzcelticem ?" Adamlara laf atiyorsun ama adamlarin yaptiklari mapi paylaşiyorsun birak. Konuyu buraya kadar getiriyorsun,bir alinti yazman gerekirken laf ediyorsun.
Neyse bu senin kişiliğine kalmiş bir durum..

bu nasl bi yorum yaa sen nedemek istiyon kardeşim ne saçmalyon sen Allahını seversen ? Şu yazdığın yorumu oku bi adam akllı yorumunu atyosan at atmyacaksan muhabbete girme benimle o kadar biliyon şu konuya alıntı aldığın yeri yaz bende buna alıntı eklyecem link yaptığın bütün dosyalar alıntı 1-2 tanesini yine bulmuşsun biyerden ek yapıp benim eserim diye paylaşmışsın

1. NOT : Map quest v.s güncelleme konunun aşşağisina eklendi ..
    NOT 2 : Mapın Canavarları konuya eklendi..

Merhaba değerli turkmmo halki!
    Bugün Sizlere metin2'de son eklenti olan cehennemin kapılarini videolu bir şekilde paylaşacağiz..
    Çikan Sorunlarda vb altta facebook adresim mevcut..Fazla uzatmak istemiyorum ve konuya başliyalim..

Video ;

2. -
    İndirme Linki --
  3. Virüs Total --

Mapa İşinlanma ;

HTML:
    /warp 7424 6144

Dikkat ; Eğer game rev 34083 kullaniyorsaniz,root'da atlasinfo.txt yerine localedeki atlasinfoya eklemeniz gerekmektedir...

NOT : Mapa işinlandiğinizda /go 500 500 yapin....
    NOT 2 : Eğer Suncuya bağlanirken hata alirsaniz game99'a eklemeyin... + 260 Olani 209 veya 210 yapiniz...
    NOT 3 : Map'a normal gitmek için ateş diyarinin sonundan gidilir..

Map'tan Resim ;

vtsb5.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Güncelleme 1 : Quest eklendi. Görevlerin yerlerine npclerin kodlari eklendi .

-----

Güncelleme 2 : Mapin Canavarları Sorunsuz bir şekilde eklendi..

---- | mob_proto.sql yüklerken hata verirse

Kanit resim ; ve daha fazlasi var..
vvw6u.jpg

bu nasl bi yorum yaa sen nedemek istiyon kardeşim ne saçmalyon sen Allahını seversen ? Şu yazdığın yorumu oku bi adam akllı yorumunu atyosan at atmyacaksan muhabbete girme benimle o kadar biliyon şu konuya alıntı aldığın yeri yaz bende buna alıntı eklyecem link yaptığın bütün dosyalar alıntı 1-2 tanesini yine bulmuşsun biyerden ek yapıp benim eserim diye paylaşmışsın

Map tabi ki bizim eserimiz değil :).Bu map zaten açik bişey metin2 içinden packlarini aldiğinda iş biter ama senin paylaştiğin öyle mi ? Cehennemin kapilari mapini packlarindan kendim aldim.Yoksa bunu da sen bi pvp'nin packlarin dan mi aldin ?

Map tabi ki bizim eserimiz değil :).Bu map zaten açik bişey metin2 içinden packlarini aldiğinda iş biter ama senin paylaştiğin öyle mi ? Cehennemin kapilari mapini packlarindan kendim aldim.Yoksa bunu da sen bi pvp'nin packlarin dan mi aldin ?

ben ondan bahsetmiyorum mapın genelini söylüyorum alıntı yaptığın her yerinden belli. Bir bir kontrol ettim senin dosyalarını. kendi alevli arafımla karşılaştırdım dosyalarının hepsi tanıdık geldi zaten 2 yerden almışsın ayırmışsın ayrı ayrı yerlere karıştırmışsın rar yapıp paylaşmışsın saçma sapan bi sistem çkartmışsın ortaya ne quest var nede mob var dungeon sistemi 0 mapın amacı dungeon sistemi ama dungeonla hiç bir alakası yok :D bildiğin kuru boş bi map paylaşmışsın alıntı yapyosun tek yerden alıntı yap millet alıntı yaptığını ayıkmasın diye bin türlü şey yapyon ne iş ? :) her adam ayıkamaz ama senin benim gibi üstüne düşen adamlar anlyor rahat ol :)

ben ondan bahsetmiyorum mapın genelini söylüyorum alıntı yaptığın her yerinden belli. Bir bir kontrol ettim senin dosyalarını. kendi alevli arafımla karşılaştırdım dosyalarının hepsi tanıdık geldi zaten 2 yerden almışsın ayırmışsın ayrı ayrı yerlere karıştırmışsın rar yapıp paylaşmışsın saçma sapan bi sistem çkartmışsın ortaya ne quest var nede mob var dungeon sistemi 0 mapın amacı dungeon sistemi ama dungeonla hiç bir alakası yok :D bildiğin kuru boş bi map paylaşmışsın alıntı yapyosun tek yerden alıntı yap millet alıntı yaptığını ayıkmasın diye bin türlü şey yapyon ne iş ? :) her adam ayıkamaz ama senin benim gibi üstüne düşen adamlar anlyor rahat ol :)

Dediğimi okumadin galiba.Dungeon,questlerikim bulmuş da konuşuyorsun ? elimde olsa zaten paylaşirim ben, ücretsiz paylaşilan bir yer de görmedim sorunsuz halini.Metin2'den packlari aldiğimiz için packlari zaten ayni olacak farkli olacak hali yok.Kendim packlari aldiğim için konuyu videoyu dahil ben çektiğim için alinti yazmama gerek yok diye düşünüyordum ve yazmadim...

questi yokmuş laflara bak laflara dikkatli araştırmıyorsun ozaman 6 kat görev questi ve dungeon bölümüne atılacak dosyaların hepsi var elimde sorunsuz tr ile birebir sistem ;) şmdi paylaşım yapsam emin ol senin paylaştığın bu konudaki maptan daha kolay ve hızlı kurup sorunsuz aktif ederler daha packtan bahsediyosun dungeon bölümüne atılacak dosyaları tutmuşsun npc.txte ekleyin diyosun saçmalığa bak burdan belli işte aldığın daha neyin inadı bu fatih :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri