- Konular
- 73
- Online süresi
- 52s
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
eyv kardesim bir deneyek bakem neye benziyor 

- Konular
- 206
- Online süresi
- 2m 23s
- Reaksiyon Skoru
- 333
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Gerek varmı alıntı olduğunu bilen bilir. Biz burda Tr'deki arkadaşlar yararlansın diye paylaşım yapıyoruz. Ayrıca kendi mapım diye herhangi bi belirti veya anlatım yok. O yüzden gereksiz yorumunu kendine sakla.![]()
Emeğe saygin yok ise diyecek bir lafim yok.Milletin alinti olup olmadiğini öğrenmesi için değil,yapan kişinin emeğine saygi olmasi için alinti yaziyoruz bunu bil. :ka19:
- Konular
- 54
- Çözüm
- 10
- Online süresi
- 3d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 62
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 123
- DevLira
- 9
Emeğe saygin yok ise diyecek bir lafim yok.Milletin alinti olup olmadiğini öğrenmesi için değil,yapan kişinin emeğine saygi olmasi için alinti yaziyoruz bunu bil. :ka19:
fatih bana alıntıdan bahsetme kendi konularının bazılarıda alıntı sen bahsediyonmu kardaş ? + alıntı yazmaya gelmiyor yabancı forumlarda türkleri iğneliyorlar yok türklere özgü konu yok türkler böyle türkler şöyle birde tutup onların adınımı yüzcelticem ?
- Konular
- 73
- Online süresi
- 52s
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
kardes ekledım ama map oldugu yer karanlık cıktı nasıl cozerım ?
- Konular
- 206
- Online süresi
- 2m 23s
- Reaksiyon Skoru
- 333
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
fatih bana alıntıdan bahsetme kendi konularının bazılarıda alıntı sen bahsediyonmu kardaş ? + alıntı yazmaya gelmiyor yabancı forumlarda türkleri iğneliyorlar yok türklere özgü konu yok türkler böyle türkler şöyle birde tutup onların adınımı yüzcelticem ?
Kaç tane gördün alinti yazmadiğim konumu ?.Konusan varsa konusturmayacaksin,paylaşma demiyorum fakat alinti yazman gerektiğini söylüyorum.He bu lafi söylüyorsan alinti yapmiyacaksin "böyle türkler şöyle birde tutup onların adınımı yüzcelticem ?" Adamlara laf atiyorsun ama adamlarin yaptiklari mapi paylaşiyorsun birak. Konuyu buraya kadar getiriyorsun,bir alinti yazman gerekirken laf ediyorsun.
Neyse bu senin kişiliğine kalmiş bir durum..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)