- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın.
Envaterin yanında üzerimizde takılı olan bonusları gösteren bir sekme var bunun başka bir pencereye aktarılmasını istiyorum. Çünkü oyunu 800x600 çözünürlük ile oynuyorum envanteri açtığımda ekranın yarısını kapatıyor. Yana kaydır falan demeyin biliyorum ama her ışınlandığım da aynı şeyi yapmaz zorunda kalıyorum. bunun için bir önerim var.
Eğer böyle bir sekme yapılabilirse çok memnun olurum. Paintten yaptığım için görev sekmesini kullandım inşallah dikkate alırsınız dahada geliştirip bize sunarsınız. İyi forumlar.
Envaterin yanında üzerimizde takılı olan bonusları gösteren bir sekme var bunun başka bir pencereye aktarılmasını istiyorum. Çünkü oyunu 800x600 çözünürlük ile oynuyorum envanteri açtığımda ekranın yarısını kapatıyor. Yana kaydır falan demeyin biliyorum ama her ışınlandığım da aynı şeyi yapmaz zorunda kalıyorum. bunun için bir önerim var.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eğer böyle bir sekme yapılabilirse çok memnun olurum. Paintten yaptığım için görev sekmesini kullandım inşallah dikkate alırsınız dahada geliştirip bize sunarsınız. İyi forumlar.
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bunu bir kısa yol tuşuna bağlayıp da açabilirsek daha güzel olur.
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 2,609
- Reaksiyon Skoru
- 436
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 245
- MmoLira
- -73
- DevLira
- 0
[h=3]ElyM2 Hakkında Sorularınız ve Önerileriniz[/h]Sorularınızı ve önerilerinizi bu konu altından yazarsanız hem aradığınızı rahatça bulabilirsiniz hem de bize kolaylık sağlamış olursunuz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)