kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sarıların caresizligi :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Franchesqo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

[sıze=3]yunusum artık burakın şu evlatları vakdımıze degıdıklerıde yokkı

ılkerın 'onlar 50 kısı var' ve çagların 'savas ıpdal'cümelelerıne hala guluyorum
[/sıze]:m08:

[sıze=3]asena kım bellı oluyor yazık gercekden [/sıze]:m08:
[sıze=3]
birde lonca savasına gelın dıyor aslanlar savas ıstıyorsanız osmanlıimp yollarsınız [/sıze]:ka19:[sıze=3]

hadı eyw.
[/sıze]

gardasım biz kimseye gel bizimle ol demedik sende biliyosun bazı yerlerde sözün bitti yerde sevdiklerimiz bizi yalnız bırakmıyor bunu biliyorsun :) fakat sylede bişi var bunlar eskiden cok samimi oldum adamlardı fakat karaktersizlikleriylen asıl yuzunu gösterdiler ve hemen kenan ve seref abisine gittiler :) böyle adamlarla ne slmlasırım nede selamını alırım.

Oyunda kimlerle konustugum sohbet ettigim belli fazla söze gerek yok
geriside umrumda bile olmaz yanlıs 1 kere yapılır 2ciye fırsat vermem :)

gardasım biz kimseye gel bizimle ol demedik sende biliyosun bazı yerlerde sözün bitti yerde sevdiklerimiz bizi yalnız bırakmıyor bunu biliyorsun :) fakat sylede bişi var bunlar eskiden cok samimi oldum adamlardı fakat karaktersizlikleriylen asıl yuzunu gösterdiler ve hemen kenan ve seref abisine gittiler :) böyle adamlarla ne slmlasırım nede selamını alırım.

Oyunda kimlerle konustugum sohbet ettigim belli fazla söze gerek yok
geriside umrumda bile olmaz yanlıs 1 kere yapılır 2ciye fırsat vermem :)

Şu Konuya Göz at Sonra bölye Cevap at :)

http://www.turkmmo.com/resimler-ve-...eliyor-diyen-mavilere-bakin.html#post16551218

Abisi Ben Açıklayım Onu Serhata dedim ki Kardeşim birlik olalım tabi o sıralar sizin serhatlarla düşman oldunuzu bilmiyordum. Benim Düşmanım Yoktu O Sıralar Bende Dedimki Gel Birlik Olalım Senin Düşmanın Benim Düşmanım Senn dostun benm dostum olsun deyince ben Tamam Dedi zaten Serhatla Dostluğumuz 5 6 yıl öncesine dayanır Sonra Ben TMaviAzrailT Olarak Presibimden dolayı Maviyi bırakmadım ben rica ettim onlarda kırmadı Adamlar bazileri gibi İtem İçin dost Satmadılar.
Dost İçin Lonca Kapattılar. Kardeşim İnşallah açıklayıcı olup CasPerinde zaten endişe etmesine şaşmadım çölde sırıtıyor felanda :D Maviler aniden Parlıcak diye Korkusundan Ne Yapacanı Şaşıyor.

Saygılarımla.
MaviAzrail

Yani Adamlar Sizi Devirmek için kapatmadı loncayı :)
Sadece Dostunun yanına geldiler :D olay o Zaten OSMANLIimp Loncası Lideri TMaviAzrailT olarak Geçer.
Bide Charı Banlattınız Adamların aklını çelmeye çalıştınız (bazilerinin çaldınız.) Loncayı Parçalamaya Çalıştınız(parçaladınızda)
Bizim Parçalı halimiz Bile Size Yetti Ama Unutmaki Bizi Sadece Duraklama Dönemine Soktunuz Osmanlı Torunları Gene Yükselişe Geçecektir Ki Bir Padişah tahta geçtikten Sonra..

MaviAzrail (OSMANLIimp Lonca Kurucusu.)

bu kadar ego nedir xxxcezaxxx ? çapına göre hareket et beni yok sayamazsın sarıda ben oldğum sürece sarıyı parçalamanız oldukca o kadar zor olucak.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri