Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
güncel
Asıl o değilde aşırı engel görmek istiyorsanız elym2'ye bakın. Helal olsun valla @Shorty ye, gerçekten zoru başarmış ve hileleri tam anlamıyla engellemiş. Öyle dandik Title-Class'çılar gibi değil, bir reyiz gibi engellemiş. Random title'dakileri tanıyor. En azından extreme injector'u. Process olarak seçilmiyor. Tabi bunların yanında, bir hata yok değil. Hackshield açılırken .dll yüklenebiliyor extreme injector ile fakat sadece şu ana kadar getserverinfo çalıştı, levelbotlar falan pythonloader hatası veriyor
yüklenenden öğrendiğim kadarıyla sistem sağlam. Mesela IPler normal değil. gserv1.elym2.com gibisinden ip'ler var. pythonloader'ın mesela ilk defa hata verdiğini gördüm. Ah Shorty ah, neler gösterdin bize.
(Zamanla gelen denemelerin ardından anladığım kadarıyla o getserverinfonun yüklenmesi bir şans eseriymiş galiba, artık ne denersem deneyim 0x00544276 0x00000000 adresine başvurup read olamıyor
)
Neyse buradan Türk tek hile yapımcısı @lalaker1 'e sesleniyorum, Elym2'ye uyumlu bir client hack (Bu konudaki adamın yaptığı gibisinden, gerçi daha evvel demişti araya doğrulama koyduk diye ama olsun), ya da bir levelbot istiyorum. Bot kurucem
Teşekkürler, ve konuyu açan arkadaşım engelli sv görmek istiyorsan Elym2'ye bakacaksın.
yüklenenden öğrendiğim kadarıyla sistem sağlam. Mesela IPler normal değil. gserv1.elym2.com gibisinden ip'ler var. pythonloader'ın mesela ilk defa hata verdiğini gördüm. Ah Shorty ah, neler gösterdin bize. (Zamanla gelen denemelerin ardından anladığım kadarıyla o getserverinfonun yüklenmesi bir şans eseriymiş galiba, artık ne denersem deneyim 0x00544276 0x00000000 adresine başvurup read olamıyor
)Neyse buradan Türk tek hile yapımcısı @lalaker1 'e sesleniyorum, Elym2'ye uyumlu bir client hack (Bu konudaki adamın yaptığı gibisinden, gerçi daha evvel demişti araya doğrulama koyduk diye ama olsun), ya da bir levelbot istiyorum. Bot kurucem
Teşekkürler, ve konuyu açan arkadaşım engelli sv görmek istiyorsan Elym2'ye bakacaksın.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)