Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

M2-BORAT Private Server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xsaydox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 305
  • Görüntüleme Görüntüleme 69K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asıl o değilde aşırı engel görmek istiyorsanız elym2'ye bakın. Helal olsun valla @Shorty ye, gerçekten zoru başarmış ve hileleri tam anlamıyla engellemiş. Öyle dandik Title-Class'çılar gibi değil, bir reyiz gibi engellemiş. Random title'dakileri tanıyor. En azından extreme injector'u. Process olarak seçilmiyor. Tabi bunların yanında, bir hata yok değil. Hackshield açılırken .dll yüklenebiliyor extreme injector ile fakat sadece şu ana kadar getserverinfo çalıştı, levelbotlar falan pythonloader hatası veriyor :D yüklenenden öğrendiğim kadarıyla sistem sağlam. Mesela IPler normal değil. gserv1.elym2.com gibisinden ip'ler var. pythonloader'ın mesela ilk defa hata verdiğini gördüm. Ah Shorty ah, neler gösterdin bize.

(Zamanla gelen denemelerin ardından anladığım kadarıyla o getserverinfonun yüklenmesi bir şans eseriymiş galiba, artık ne denersem deneyim 0x00544276 0x00000000 adresine başvurup read olamıyor :p)

Neyse buradan Türk tek hile yapımcısı
@lalaker1 'e sesleniyorum, Elym2'ye uyumlu bir client hack (Bu konudaki adamın yaptığı gibisinden, gerçi daha evvel demişti araya doğrulama koyduk diye ama olsun), ya da bir levelbot istiyorum. Bot kurucem :p Teşekkürler, ve konuyu açan arkadaşım engelli sv görmek istiyorsan Elym2'ye bakacaksın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri