Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cpu Çok Isınıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YaLNiZVVolF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 885

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bende bir ara CPU kullanımı %100 idi ve kasmayan Wolfteam donmaya başlamıştı.Sorunu bulmak için AVG PC Tuneup indir ve oradan kaynak kullanımı açıp en çok kaynak kullanan programı kapat.Tabi program windows programı değilse kapat.Sonra bilgisayarından sil.

[U @GaNN1CuS;[/U] Hocam pc boştayken cpu kullanımı %0.06 10 arası değişiyor crossfirede fpsemi düşürüyor ve buda bnm kötü oynamam neden olurken nooblara rezil oluyorum ... pc kapandıqında ise qüç fişini çektiğim zaman ise fanın altındaki demir qibi birşe war ona el değilmiyor elektirikli süperge ile soğutuyorum pc açıyorum aaçılma sıcaklıqı ise 80 75 arası termal macunu ne kadara yenilerler hocam bir bilgin warsa yazarsan sevinirim... @GaNN1CuS;

Son düzenleme:
[U @GaNN1CuS;[/U] Hocam pc boştayken cpu kullanımı %0.06 10 arası değişiyor crossfirede fpsemi düşürüyor ve buda bnm kötü oynamam neden olurken nooblara rezil oluyorum ... pc kapandıqında ise qüç fişini çektiğim zaman ise fanın altındaki demir qibi birşe war ona el değilmiyor elektirikli süperge ile soğutuyorum pc açıyorum aaçılma sıcaklıqı ise 80 75 arası termal macunu ne kadara yenilerler hocam bir bilgin warsa yazarsan sevinirim... @GaNN1CuS;

Termal macun çok pahalı değildir.En fazla 5 TL.Ek olarak bu işin bence Termal macunla alakası yok.Kasana fazladan fan takabiliyorsan bence faydası olur.Yada yeni işlemci soğutucusu alabilirsin.Ama tavsiyem önce bir Termal macunu değiştir.

Bazı sitelerde 50 60 tl diyorlar hangisi doğru. Soğutucuyla alakası yok bnce 1 2 ay önce hiç birşeyi yoktu bir format attırdım snra bu ısınma çıktı

Bazı sitelerde 50 60 tl diyorlar hangisi doğru. Soğutucuyla alakası yok bnce 1 2 ay önce hiç birşeyi yoktu bir format attırdım snra bu ısınma çıktı

Macunlar 20 TL satılıyor internette.Ne 50-60 TL si.5 TL ye yaptırırsın.Termal macun sürdür.Olmazsa kasaya ek fan takmayı dene.Bu arada kasanın içini güzelce bir temizle.
Özellikle işlemci fanını ve diğer fanları.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri