Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bnm pc çok yavaş öncden bu kadar yavaş değildi crossfire oynuyorum bn bu yüzden fps (bilgisayarın performansı) em 60 70 80 90 larda seyirdiyordu format attırdım daha snra çok düştü 20 lere fln düştü format attırmadan önce ki pcde çom program fln yüklüydü bu kadar kasmazdı şimdi daha yeni hiç birşey yok denilebilir... şimdi prgramlar fln kullnaıyorum speedupmypc cclenar cleanpro qibi hızlandırma kullanıyorum ama hiç düzeltme yok..SpeedFan dan sıcaklıklar şöyle : System:54 Cpu:90 ila 100 105 107 arası değişiyor Aux:52 Hdo:42 Tik işareti normal Gpu 56 60 arası fanın altındaki demir gibi birşey el değilmiyor ona acaayıp ısnmış belli bir sıcaklığa ulaşınca pcye reset atmıyor kapanıyor
Fanında sıkıntı olabilir kardeşim. Bir bilgisayarcıya göstermeni tavsiye ederim. Laptop ise soğutucu al.
Kasa ise ek fan taktırabilirsin.
Kasa ise ek fan taktırabilirsin.
@YaLNiZVVolF; kasalı PC ise , termal macun yenile.Isınmasının en büyük etkenlerinden biri olabiliyor.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bencede fanlarda bi sorun vardır ama baktın fanlar hem iyi çalışıyor hemde temiz furkanın dediğini yap. Sonra yaparım diyorsan kasayı açık bırak önüne de vantilatör koy ben yaptım işte yarıyor 

pc Masaütsü kasanın kapğı açık ama bir fayda yok fanda başlangıçda çok hızlı dönbmüyor yavaş yavaş yani yüklü bir kamyon bayırı çıkması gibi çok ağır çalışıyor ama bir müddet snra ise düzeliyor ama yok ...Ben işlemciyi değiştirdim 1 2 sene önce pc 7 8 senelik 5 6 yıl eski işlemcimi kullandım cpu ısısı 50 40 dereceydi ama bunu taktırdım 2 senede qitti hmn kapanmalar fln olmaya başladı ısnıyor yanii...Birde burası istanbull çok sıcak kış ayıı olmaszına rağmen kardeşim vantilatörümüz yok ama klimamız war oda başka odada başka çözümleriniz varsa yazarsanız sevinirim... Cevaplarınız içinde teşekkür ederim...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)