Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Magic to Master Official

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qarezz01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Arkadaşlar Bu Oyun Yapanlar Arasında Türk Arkadaşlar yazılımcılar var vede çoğu ankarada Yazılım Okuyan arkadaşlar
Bu Oyun Metin2master filasini yazmış olan macar yazılımcıların ,Fakat metin2master yazıldıktan sonra oyun açılınca birkaç zaman sonra ankaralı bir arkadaş anlaşma yapıp macaristana gitti vede metin2mester diye tr de açmak istediler olmadı daha sonra ne olduysa macar yazılımcılar kendi arasında kavga edip iki guruba ayrıldılar ve de 2 gurup metin2next oyununu yazdılar daha sonra metin2mester kapandı vede ordaki yazılımcı kişilerde bu oyunu yazdılar sanırım 1 sene veya 2 sene enfazlada sadece bu oyunda yenilikleri sıfırdan başlattılar vede metin2master vede metin2next enson vede gelişmişini yazdılar unutmayınki birzamanlar maximiyemir benzeri olmayan bir files sunmuştu hatırlayanlar bilirler işte bu oyun şuanda enson full versiyonu olarak piyasaya çıktı...

bensade bildiklerimi söyledim ama bildigim vede bizzat türkkiyedeki sponsor olan kişiyle telefonda birebir konuştum vede oyunun daha çıkmadan oyun türkiyedede açılacağını biliyordum vede test serverinde bizzat ilk oyunculardan olarak daha macarlar açar açmaz siteye kayıtoldum vede oynadım gayet güzel vede hoş bence tabiki biz türkler bildihiniz gibi metin2 görsellihine alıştıhımız için oyuna metin 2 gibi bakıyoruz ordaki çohu zırhın çizimleri bende mevcut vede bazı yaratıkların vede bosların bende yazılımı mewvcut arkadaşlar
buraya tıklayarak kanıtları Göre bilirsiniz

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri