Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Magic to Master Official

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qarezz01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2'den buna değilde.Başka bir mmorpg'yi metin2'ye benzetmeye çalişmişlar desek daha doğru olur :rolleyes:

Metin2'den buna değilde.Başka bir mmorpg'yi metin2'ye benzetmeye çalişmişlar desek daha doğru olur :rolleyes:

en iyisinide sen söledin oyunda metin2 ismi saten geçmiyo adamlar bildiğin bşka oyun ypmışlar macarlar m2m isimli metin2 açtı diye adamların her çıkardığına metin2 diyoz tuvalet kağıdı çıkarsalar onada bakın bu m2m pufuduk metin2 kağıtları rahatca silebilirsiniz derdik :D

en iyisinide sen söledin oyunda metin2 ismi saten geçmiyo adamlar bildiğin bşka oyun ypmışlar macarlar m2m isimli metin2 açtı diye adamların her çıkardığına metin2 diyoz tuvalet kağıdı çıkarsalar onada bakın bu m2m pufuduk metin2 kağıtları rahatca silebilirsiniz derdik :D

aynen oyuna girince daha iyi anladım bunu gerçekten metin2 ile çokta alakası olmayan bir oyun olmuş ama adamlar en azından bir çaba içerisinde takdir etmek gerek :)

Aslında Varya Boyle Tüm M2 Server kurulumları Anlıyanlar Bir araya Gerek Bi Güzel Bişiler Cıkarsak :D hep yabancılarmı yapcak
Tamamen Offical Bi Server Veya Offical Dışında bambaşka bi server :) benim gibi düşünen varsa ben her türlü varım .

Aslında Varya Boyle Tüm M2 Server kurulumları Anlıyanlar Bir araya Gerek Bi Güzel Bişiler Cıkarsak :D hep yabancılarmı yapcak
Tamamen Offical Bi Server Veya Offical Dışında bambaşka bi server :) benim gibi düşünen varsa ben her türlü varım .

Macarların 3 kg beyni var bu konuda türklerde yapar iyisinide biri öncülük etcek öle arkası gelir önümüzdeki günlerde blki sağalm sw ler çıkar :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri