HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Intikam yuzuklerinin sembol ve levi gibi denizden cikmasi lazim bu sekilde sadece metinlerden.dusurmekle ihtiyacini karsilamiyor serverin. Piyasasida biraz normale donmus olur yetkili kisilerin bu konuyu shorty e iletmesi önemle rica olunur.
Bence piyasada oldukça intikam yüzüğü var toplu olarak satan çok kişi gördüm onda denizden çıkarırlarsa herkeste +9 turkuazlar olur zaten kolay basılıyor bari dönüştürmesi biraz zor olsun.
Bence piyasada oldukça intikam yüzüğü var toplu olarak satan çok kişi gördüm onda denizden çıkarırlarsa herkeste +9 turkuazlar olur zaten kolay basılıyor bari dönüştürmesi biraz zor olsun.
iftar ederek katılıyorum.
İntikam yüzüklerinin Lusifer, Kırmızı ejder, Buzlü buz cadısı gibi bosslara 2şerli şekilde konulması lazım ancak o zaman piyasa normale döner.
İntikam yüzüklerinin Lusifer, Kırmızı ejder, Buzlü buz cadısı gibi bosslara 2şerli şekilde konulması lazım ancak o zaman piyasa normale döner.
Önceden öyleydi
İntikam yüzüğü sayısı artar düşürmek kolay lasır yani
buda herkesin zırh yapmasını kolaylastırır bir düzeltme gelicekse zırhların + basılmasına gelsin ozmana pyiasa düzelir
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)