Arkadaşlar birsüredir bilgisayarımın masa üstünde bi sorun var
Arka plan resmimi değiştirdiğim zaman yenile tıklayınca arkaplan mavi oluyor ve öyle kalıyor
Arka plan da resim olmuyor.Bilgisayarın kendi resimlerinden de sadece manzara yı koyabiliyorum onda sıkıntı çıkmıyor ama başka bi resim koymaya çalışınca ekrandaki simgelerin altı mavi oluyor ve yenile deyince ekran gidip geliyor sadece manzara da sıkıntı çıkmıyor ama başka bi resim koymak istiyorum neyapabiilirm ? birde ben arkaplana giff (hareketli resim) koyabilirmiyim yada slayt da olabilir.
İşletim sistemim xp şimdiden teşekkürler.
Arka plan resmimi değiştirdiğim zaman yenile tıklayınca arkaplan mavi oluyor ve öyle kalıyor
Arka plan da resim olmuyor.Bilgisayarın kendi resimlerinden de sadece manzara yı koyabiliyorum onda sıkıntı çıkmıyor ama başka bi resim koymaya çalışınca ekrandaki simgelerin altı mavi oluyor ve yenile deyince ekran gidip geliyor sadece manzara da sıkıntı çıkmıyor ama başka bi resim koymak istiyorum neyapabiilirm ? birde ben arkaplana giff (hareketli resim) koyabilirmiyim yada slayt da olabilir.
İşletim sistemim xp şimdiden teşekkürler.
Anlamadım 
manzaradan kastım bilgisayarın resimleri arasında manzara resmi var o yani

manzaradan kastım bilgisayarın resimleri arasında manzara resmi var o yani

Ekran kartı driverini güncelle, ve aynı sorunla karşılaşırsan masaüstü sağ tıkla özelliklerden çözünürlük kısmına ve Ekranın kaç bit olduğuna bak 32'ye ayarla.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)