Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Kardeşim senin çocukluğuna veriyorum lütfen büyüğün gelsin bu konuşma tavrın ile biryere varamazsın ve emin olabilirsin o uzun video çekme fırsatını vermedik,vermeyiz,verdirtmeyizde.
Kardeşim senin çocukluğuna veriyorum lütfen büyüğün gelsin bu konuşma tavrın ile biryere varamazsın ve emin olabilirsin o uzun video çekme fırsatını vermedik,vermeyiz,verdirtmeyizde.
Yav he he

Muzik seciminden yasin ve zekâ seviyen belli oluyor, bu yuzden seninle konusmak bile utanc verici bir durum. Yaklasik 1 saatlik baskinda kesildigin yerleri atlayip, 1 saat icerisinde 2 dakika video almissin. Cok merak ediyorum gerisi nerede? Boyle sacma sapan tabirlerle aklin sira laf soyluyorsun
Bu kadar aciz olunmaz samimi soyluyorum. 1 saatin 2 dakikasini kesmisler utanmadan, sIkIlmadan video alip atmislar birde. Geriye kalan 58 dakika nerede?
İnsan rakibininde gururlu olmasini istiyor ama sizde gururdan haysiyetten eser yok maalesef. Adamin imzasi (adam kelimesi lafin gelisi soylenmistir) ''Bunun Bir Oyun Olduğunu Unutup, Nefretinden Nefsine Yenik Düşenleredir Savaşım...'' ama kullandigi tabirlere bak
nasil bir celiskidir bu? Sen once sapkani onune indir ve dusun biz nerde hata yapiyoruz diye. Sizin ETERNAL'e kafa tutmaya curumunuz yetmez, boyle sacma sapan seylerle kendinizi avutursunuz anca. Pek ise yarayacagini dusunmuyorum fakat bize laf soylerken 2. kez dusun. Herseyden once karsinda senden yasca buyuk insanlar var, biraz terbiyen varsa belli etmende fayda var. Burdan pek gozukmuyor cunku.
Bu kadar aciz olunmaz samimi soyluyorum. 1 saatin 2 dakikasini kesmisler utanmadan, sIkIlmadan video alip atmislar birde. Geriye kalan 58 dakika nerede?
İnsan rakibininde gururlu olmasini istiyor ama sizde gururdan haysiyetten eser yok maalesef. Adamin imzasi (adam kelimesi lafin gelisi soylenmistir) ''Bunun Bir Oyun Olduğunu Unutup, Nefretinden Nefsine Yenik Düşenleredir Savaşım...'' ama kullandigi tabirlere bak
nasil bir celiskidir bu? Sen once sapkani onune indir ve dusun biz nerde hata yapiyoruz diye. Sizin ETERNAL'e kafa tutmaya curumunuz yetmez, boyle sacma sapan seylerle kendinizi avutursunuz anca. Pek ise yarayacagini dusunmuyorum fakat bize laf soylerken 2. kez dusun. Herseyden once karsinda senden yasca buyuk insanlar var, biraz terbiyen varsa belli etmende fayda var. Burdan pek gozukmuyor cunku.Zırlamalar son hızlı devam ediyor=)bir dahakine tamamını alır atarım videonun=)skılmadan izleyin ama=)
ha bu arada şarkı tamda videoya uydu ha =)
ha bu arada şarkı tamda videoya uydu ha =)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)