- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Muzik seciminden yasin ve zekâ seviyen belli oluyor, bu yuzden seninle konusmak bile utanc verici bir durum. Yaklasik 1 saatlik baskinda kesildigin yerleri atlayip, 1 saat icerisinde 2 dakika video almissin. Cok merak ediyorum gerisi nerede? Boyle sacma sapan tabirlerle aklin sira laf soyluyorsunBu kadar aciz olunmaz samimi soyluyorum. 1 saatin 2 dakikasini kesmisler utanmadan, sIkIlmadan video alip atmislar birde. Geriye kalan 58 dakika nerede?
İnsan rakibininde gururlu olmasini istiyor ama sizde gururdan haysiyetten eser yok maalesef. Adamin imzasi (adam kelimesi lafin gelisi soylenmistir) ''Bunun Bir Oyun Olduğunu Unutup, Nefretinden Nefsine Yenik Düşenleredir Savaşım...'' ama kullandigi tabirlere bak
nasil bir celiskidir bu? Sen once sapkani onune indir ve dusun biz nerde hata yapiyoruz diye. Sizin ETERNAL'e kafa tutmaya curumunuz yetmez, boyle sacma sapan seylerle kendinizi avutursunuz anca. Pek ise yarayacagini dusunmuyorum fakat bize laf soylerken 2. kez dusun. Herseyden once karsinda senden yasca buyuk insanlar var, biraz terbiyen varsa belli etmende fayda var. Burdan pek gozukmuyor cunku.
bu ne saygısızlık bu ne terbiyesizlik ? siz kendinizi ne zannediyorsunuzda burada başka birini aşğalayabileceğinizi düşünüyorsunuz ?
ayrıca ertermal nedemek ya ? burası oyun oyun bunu hala kavrayamadınız mı ? klavye ile yönetilen bir oyun ? saygı sevgiyi ne kadarda çabuk unutuyorsunuz ?
bu konu burada kapatılmıştır ya adam akıllı konu açar foto atarsınız yada gerekli işlemi yaparım.
Hocam senin en buyuk problemin ne biliyor musun? Okudugunu anlamamak.Hala car car konusuyorsun. Burda yalan soylemenin ne anlami var? Orda 1 saat boyunca kesildiginizi sizde biliyorsunuz, bizde. Burda unlu olmak icin ETERNAL uzerinden prim yapmaya calisiyorsunuz ama hic gerek yok. Siz zahmet etmeyin, biz sizi unlu edecegiz.
Felaket, izledim çok iyi.
evet kaç post dan sonra buraya damlayıp bıdı bıdı yapacaklar çok merak ediyorum
- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Efeciğim ETERMAL yakıştırması için ayrıca alnından öpücem hatırlat![]()
yanlıslıkla oldu
(( ağzımdan kaçtı 
- Konular
- 411
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet kaç post dan sonra buraya damlayıp bıdı bıdı yapacaklar çok merak ediyorum 

- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ahahahahhah güldürdün beni kanka 

bana gerek yokmuş demekki
D

bana gerek yokmuş demekki
D
- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ahahahahhah güldürdün beni kankabana gerek yokmuş demekki
![]()
D
![]()
eee kendilerini kral sandılar kanka
köy basarız fln filan havalara girdiler
sonuç ortada
kesilip durdular
sıkıcı olmasın diye uzatmadım videoyu
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)