Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

#Lonca Banı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TanidikGeldi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 463
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Baya zamandır hesabım hala loncaya giremiyor ve lonca açamıyor. Her türlü yetkiliye ilettim hep üst yerlere ilettim dediler. Hiçbir suçum olmadığı halde lonca banı yemekte çok koyuyor hani insana. 1.7-1.8 yıldır oynuyorum bu oyunu ve hep aynı hesabı oynadım bu nickle tanındım geliştim. Lonca banı yüzünden başka cara geçmekte çok koyacak insana. Bir suçum varsa eğer söyleyin cidden ne kadar süreyse banda kalsın bekleyeceğim . Ama kimseye ne zararım oldu ne bir şeyim .Ne birini tehdit ettim ne birinden bir şey çaldım ne birine veya bir yöneticiye hakaret ettim. Hiçbir suçum olmadığını düşünüyorum . Rica ediyorum şu konuyla ilgilenilsin ve düzeltilsin. Şimdiden teşekkürler .

Aynı duyguları paylaşıyoruz kardeşim.. Loncada olan bir hesabı satın aldım ve yüklü miktarda para ödedim. Benim suçum ne ?? oyunda 2 senedir filan oynuyorum böyle birşey görmedim duymadım.. yakında lonca turnuvaları var ve katılamamktan korkuyorum. en azından ne kadar böyle kalacak bilgi verin bize. Rica ediyoruz

Bu akşam bilgilendirileceğimiz söylendi fakat hala bir sonuç yok.. Kimin Suçu bu ayrılık hangimizin günahı kimin ahı bu yanlızlık hangimizin eyvahı :(

Benim anlamadıgım o kadar lonca var neden sizin loncanız engelleniyor. Admin bosa atmaz bence lonca banı nedeni vardir illaki

xGlRGb.jpg
[/URL][/IMG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri