xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Tekrar açarsam???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan surakings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

surakings

Level 5
TM Üye
Konular
145
Reaksiyon Skoru
32
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
102
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle ben Ely2 serverinden BELALISURA15.Çarım ben küfür etmediğim halde ban yedi @Shorty ; e dedim ama maalesef birşey yapamam dedi.IP adresine ah bir baksa beni haklı bulacak ama ne desem nafile.

Neyse konumuza döneyim,dediğim gibi ben etmediğim halde küfürden dolayı ban yedi.Tekrar yeni bir çar açsam,oda ban yermi? aynı Pc'den giriş yapıldığı için?

Moderatör tarafında düzenlendi:
hem küfür sen etmediğini söylüyorsun hemde aynı ip den girilmediğini söylüyorsun sımdı sen girmedin başkası girdi aynı pcde girmesi imkansız başka pcde girdi ipde girdi

ban yedi ama bu sonucu değiştirmiyor malesef

yenı char acıcaksan aynı ip değilki yanı en son edılen küfr başka ipden edildiği için ban yediyse bunu neden ban yesin ? :)

hem küfür sen etmediğini söylüyorsun hemde aynı ip den girilmediğini söylüyorsun sımdı sen girmedin başkası girdi aynı pcde girmesi imkansız başka pcde girdi ipde girdi

ban yedi ama bu sonucu değiştirmiyor malesef

yenı char acıcaksan aynı ip değilki yanı en son edılen küfr başka ipden edildiği için ban yediyse bunu neden ban yesin ? :)

Aynı çara farklı IP lardan bağlanıldı haklısın.2 IP üzerinden giderlerse ne olacak? ortada olan bir emek yine boşa giderse? hesaba katmak lazım tedbiri elden bırakmıyıcan :D

Böyle konuları buradan çözelim lütfen

Küfürden dolayı engellenmiş bu bir sorun yaratmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri