HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kardeşim durum çok kötü bak ben en sağlam şekilde dizdim her şey tamamdı 35 yarı çan olunca 4-5 hatta 6-7 k ya kadar çıkan düz vuruş yiyorum ya zaten 3-4 vursalar öldün 7 7 7 7den rica ediyorum düzelsin şu durum ya.
http://www.turkmmo.com/elym2-bug-ve-hata-bildirimi/2982244-ely-3-sorun.html#post16375716 @Shorty; Bunlada İlgilenKardeşim durum çok kötü bak ben en sağlam şekilde dizdim her şey tamamdı 35 yarı çan olunca 4-5 hatta 6-7 k ya kadar çıkan düz vuruş yiyorum ya zaten 3-4 vursalar öldün 7 7 7 7den rica ediyorum düzelsin şu durum ya.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün gelen güncellemeden sonra birkaç yorum ve öneri yapmak istedim . Birkaçta sorum olacak:
1- Kemer sistemi aktif fakat grena felan istiyor bazı kemerleri almak için onları nereden bulacağız?
2- 105 level itemlerden özellik çanlar 35 yarı olmuş zaten durdurulamıyordu. 20 yarı iken baya vuruyordu şuan şamanlar oyunun kralı yani hiçbir zevki kalmayabilir. Bu sorun cidden en kısa zamanda düzeltilmeli diye düşünüyorum.
3- Arkadaşlarda konu açmıştı bunun hakkında ama çift yarı baronlar felan 95 silahlarına dönüştüğünde toplamda 40 yarı elde ediliyor . Kısaca 105 level itemlerin önemi kalmıyor.
Şimdilik aklımdakiler bu kadar ilgilenilirse sevinirim. Teşekkürler
kemer sistemi şu bu hiç mühim değil şu şaman olayına bi çare şart böyle dengesizlik mi olur ya eline çanı alan milletin 2 yılda dizdiği karektere 3 kere vurcak hadi eyvallah yok ya ...

HATA BİZDEN DEĞİL SİZDEN KAYNAKLANIYOR.kemer sistemi şu bu hiç mühim değil şu şaman olayına bi çare şart böyle dengesizlik mi olur ya eline çanı alan milletin 2 yılda dizdiği karektere 3 kere vurcak hadi eyvallah yok ya ...![]()
ŞÖYLE ANLATAYIM BİZ EDİTLİ SV DE OYNAMIYORUZ.
İTEMLERE 5 TANE EFSUN EKLENİYOR.
SİZİN ORANINIZ . ZATEN BAŞLICA BOZUK.
ÖRNEK VERECEK OLURSAM 200 T YE
15 KILIC 15 CIFTEL 10 SAVASCI 15 BICAK KOLYE ALDIM.
İTEMLERİM- SAVASCI NIJJA SURA SAMAN-
40 SAMAN VAR .
ŞAMANIN BİRİ GELİYOR . DÜZ 4 KERE VURUYOR YATIYORUM.
KRALIYET VAR B . DEFANS ARTIKCA DÜZ . DAHA ÇOK YİYORSUN. 5 K VURUYOR. DÜZ ŞAMAN
BLOK MU DİZECEZ. B KRALIYETMI ALACAZ. ŞAMANIN ELİ TEHLIKELI . LONCA SAVASI ATILMIYOR. BIZIM SV DE
SAVUNMA YAPIYORUM.
TAMAMA ETKI ETMIYOR. HANGI BIRINI TAKICAM .
SAVASCIDANMI KACIM NIJJADANMI . SURADANMI ŞAMANDANMI.ALTTARAFI 5 EFSUN .6-7 LERI 5-5 LESEMDE.
SAMANIN VURUSU ENGELLENMİYOR.
ZATEN ELY 3 DE 15 K KÖYDE GEZİN. GÖRÜRSÜNÜZ . GELEN SAMANDA.
48-56-44 -55 ORTLU ÇAN VAR. BEC OLARAK KULLANAN YOK. ADAM HAKLI
ORT 56- VERDİĞİ - BECERİ -19 . 10 K VURSA 2 K DÜŞER ATISINDAN YİNE NET 8K SI VAR.
.OYUNDAKİ DENGE KORUNMUYOR. ANLATTIKLARIM HATA DIR . BİZ MİLYARLARDA YATIRSAK. ŞAMANIN VURUSU ENGELLENMEZ.
EDİT LZM 30 30 30 30 . ENGELLEMEK İÇİN . GELİP 5 DK KÖYDE GEZ TÜRKAY. BEN DAHA NE DİYEYİM .
@Shorty; @admin; @erdemaa; @bakar52; @Aslan57x;
Şimdi ben b.kro + titan + gbciyim. Hp üretimi sayesinde kurtarıyordum ama şimdiki silahlara karşı hp üretimini bırak şurup bile dayanmıyor. Bizim güneş kılıcı 2k atarken adamlar 4-5k giriyor düz. Çarı şamana çevirmekten başka çare var mı ? Sen söyle Shorty oyunda herkes şaman olunca eğlence mi kalacak ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...