HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dün gelen güncellemeden sonra birkaç yorum ve öneri yapmak istedim . Birkaçta sorum olacak:
1- Kemer sistemi aktif fakat grena felan istiyor bazı kemerleri almak için onları nereden bulacağız?
2- 105 level itemlerden özellik çanlar 35 yarı olmuş zaten durdurulamıyordu. 20 yarı iken baya vuruyordu şuan şamanlar oyunun kralı yani hiçbir zevki kalmayabilir. Bu sorun cidden en kısa zamanda düzeltilmeli diye düşünüyorum.
3- Arkadaşlarda konu açmıştı bunun hakkında ama çift yarı baronlar felan 95 silahlarına dönüştüğünde toplamda 40 yarı elde ediliyor . Kısaca 105 level itemlerin önemi kalmıyor.
Şimdilik aklımdakiler bu kadar ilgilenilirse sevinirim. Teşekkürler
1- Kemer sistemi aktif fakat grena felan istiyor bazı kemerleri almak için onları nereden bulacağız?
2- 105 level itemlerden özellik çanlar 35 yarı olmuş zaten durdurulamıyordu. 20 yarı iken baya vuruyordu şuan şamanlar oyunun kralı yani hiçbir zevki kalmayabilir. Bu sorun cidden en kısa zamanda düzeltilmeli diye düşünüyorum.
3- Arkadaşlarda konu açmıştı bunun hakkında ama çift yarı baronlar felan 95 silahlarına dönüştüğünde toplamda 40 yarı elde ediliyor . Kısaca 105 level itemlerin önemi kalmıyor.
Şimdilik aklımdakiler bu kadar ilgilenilirse sevinirim. Teşekkürler
okcular bi nebze normal ama samanlar tekrar 20 yarıya ındırılsın yada bı cozum bulun kesınlıkle bu duruma
Bence şamanların gücü %10 veya %15 düşürülsün. Bir nebze dengelenmiş olur.
Şamana takilan titan savasci veya ninjaya sav oluyormu olmuyor. Şamanin durumu ne cokiyi nede kötü.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...