HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sınırsız oyuncu olması ; evet bazı arkadaşlarında savaşması için yer açılıyor fakat ilk 20 kuralındayken her zaman en iyiler seçilip konulur. Şimdi sınırsız oyuncu olursa 60 kişi girdiler diyelim savaşa bizdende 40-45 kişi oldu orada PC nin kasmaması nerdeyse imkansız bu duruma nasıl çözüm bulacağız bildiğiniz savaşımız mahvolacak adamlara vuramayacağız çok fazla kasacak PC. Bunu şurdan bile anlayabilirsiniz bir OX yarışmasına girdiğinizde PC herkes için demiyorumda kasıyor yani bide bunu skil atacak herkes bunlarıda katarak düşünürseniz büyük bir felaket. Sınırsız oyuncu kuralı kaldırılıp eski kuralın gelmesini rica ediyorum. Teşekkürler
Turnuvada sınırlama kaldırılırsa vaziyet iyi olmaz. Bir taraf 50 kişi olur bir taraf 20 kişi olur. Dengesizlik olur , çok lag olur , lag olduğundan dolayı oyundan atar. İnterneti yavaş olan arkadaşları ve kotalı olan arkadaşları hiç düşünmüyomusunuz siz? Ben bu maddeye katılmıyorum. Bence sınırlama kaldırılırsa eğer gerçekten kötü olur.
Servera göre değişiklik yapmanız gerek. Editli serverlerin üyelerini bilmiyorum. Ama kendi serverim ELY3 için şunları söyleyebilirim ; serverin en sağlam 3 tane loncası var. 1. lonca neredeyse 50 kişilik sağlam kişileri kaplayan bir lonca. 2. ve 3. loncalar 20 kişiyi zor bulmaktadırlar. Yani bu demek oluyor ki ; ELY1 de neyse ELY3 ' te de böyle olacak diye bir şey yok. Eğer sınırlamayı kaldırmayacağım diyorsanız ELY3'te hangi loncanın kazanacağı bellidir.
Servera göre değişiklik yapmanız gerek. Editli serverlerin üyelerini bilmiyorum. Ama kendi serverim ELY3 için şunları söyleyebilirim ; serverin en sağlam 3 tane loncası var. 1. lonca neredeyse 50 kişilik sağlam kişileri kaplayan bir lonca. 2. ve 3. loncalar 20 kişiyi zor bulmaktadırlar. Yani bu demek oluyor ki ; ELY1 de neyse ELY3 ' te de böyle olacak diye bir şey yok. Eğer sınırlamayı kaldırmayacağım diyorsanız ELY3'te hangi loncanın kazanacağı bellidir.
Son düzenleme:
Kaç hafta önce kural açıklandı maximum 20 kişi dediniz, loncalarımızı 20 kişi savaşacak şekilde ayarladık. Turnuvaya 1 hafta kala bu kuralı kaldırıyoruz diyorsunuz böyle bir mantıksızlık olabilir mi ? ely1 editli server olduğu için 20-20 savaşta sorun çıkmış olabilir ama ely3'te sınırı kaldırmak tamamen saçmalık. Biz normalde bile 15-15 savaşıyorken maximum 20 dediğiniz için loncada yeni düzenlemeler yaptık, savaşa 1 hafta kala yapılacak iş mi bu ?
Kaç hafta önce kural açıklandı maximum 20 kişi dediniz, loncalarımızı 20 kişi savaşacak şekilde ayarladık. Turnuvaya 1 hafta kala bu kuralı kaldırıyoruz diyorsunuz böyle bir mantıksızlık olabilir mi ? ely1 editli server olduğu için 20-20 savaşta sorun çıkmış olabilir ama ely3'te sınırı kaldırmak tamamen saçmalık. Biz normalde bile 15-15 savaşıyorken maximum 20 dediğiniz için loncada yeni düzenlemeler yaptık, savaşa 1 hafta kala yapılacak iş mi bu ?
Kesinlikle katılıyorum. Her şey ayarlıydı max 20 kişi kuralı tekrar devreye girsin . Oyuncu bulma işinide geçtim . Abi 60 -60 oldu diyelim savaş hangi pc kaldıracak bunu
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)