noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Turnuva Sistemi Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sunucularda 6 dan fazla lonca başvurursa aralarındaki savaş yapacak 6 loncayi nasıl belirleyeceksiniz

2) Katılımcı lonca sıralamada en iyi 25 arasında olmalı

Bazı sağlam loncalarda olabiliyor ama ilk 25 arasında olmayabiliyor onlara haksızlık olur düzenlenmesi gereken kural

Fikir çok iyi teşekkürler türkay abi @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selam, öncelikle böyle bir organizasyonda ev sahipliği yapan Elymetin2 Yöneticilerine teşekkür ederiz. Ardından benim ve lonca arkadaslarımda soru işareti bırakacak bazı kurallar koymussunuz. Öncelikle ;

"2) Katılımcı lonca sıralamada en iyi 25 arasında olmalı" Ely4 haricinde herhangi bir server'da bulunmadıgım için oraları nasıldır bilemiyeceğim fakat ely4'de savas yapan 3 lonca var. Puan kaybı yasanmaması için biz 20 gün boyunca savas yapmıyacagız anlamına geliyor. Bu kural'ın kesinlikle göz ardı edilmesi gerek.

2. Bir husus ise ; "
4) Savaşa katılacak oyuncu sayısı minimum 15 Maksimum 20 olmalı."

Kimse kimseye boyle bir etkinlikte "Kisi sayisi 20 kisi, Ahmet sen girme, Kemal sende girme, Cemil, Hasan, Fevzi" girecegiz seklinde dikte etmez. Sahsen ben kalkipta lonca uyelerim icerisinde 20 kisi secmem varsa bir etkinlik ne oyun yetkilisi ne lonca baskani bunu sinirlandiramaz. Ha Elymetin2 takimi bir etkinlik yapacak, diyecek ki herkes giremez, secin aranizdan 20 kisi girsin. Oldu baska? Benim Loncamda geri kalmıs olan 30 kisinin gunahı sucu nedir ? Baska loncalarda bu uye kapasitesi bulunmadigi icin kalkipta benim loncama neden boyle bir sinir getiriliyor ?

"Eğer loncanız 20 üyeden fazlaysa ekibiniz ile 2. bir lonca kurup açıkta kalanlarla turnuvaya başvuru yapabilirsiniz."

Ben boyle sacmalik disi bir cumle gormedim. Benim 1. grubum ile 2. grubumun savasmasi anlamina gelmez mi bu ? Boyle bir seyi akil mantik alabiliyor mu sorarim sizlere ? Benim 1. grubum x loncasi ile savasti kesti , 2. grubum x loncasi ile savasti kesti sonuc ne oldu 1. ve 2. grubum bugune kadar tek bir yurek tek bir lonca adi altında savasmis insanları ayirip, Sadece bir grubun Turnuva sunucusuna girmesine izin veriyor. ? Ayni takim uyelerini karsi karsiya getiren bir oyun veyahutta yonetim hic bir yerde gorulmemistir. Has grubum savasi kazandi 2. grubum savastan elendi ee ne oldu benim geri kalan 20 uyem etkinlikten yararlanamadı aksine bizim kapasitemiz yuksek oldugu icin zararli olan biz olduk. Ne anladim ben boyle eglenceden boyle etkinlikten ?

Yazdigim 2 kural'in derhal duzenlenmesi gerek. Bir etkinlik yapiliyorsa bu etkinlik herhangi bir sekilde sinirlandirilmamasi gerekir.. Her savasta tek bir lonca tek bir bayrak altında toplanan kisiler bir etkinlikte ayni lonca ve bayrak altında toplanıp aralarından 20 25 kisi cıkartamiyacaklar mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri