Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

KingSora Metin2 2014 Panel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 06ankra04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 150
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ne demek ilgilendirmez olan birşeyi kim ne hakla satabiliyor ne hakla telif hakkı iddaa edebiliyor boş boş konuşma birader... benim bu konuy açma amacım panele sahip olmaz veya bşka birşey değil bu tür olaylara dikkat çekmek önüne gelen bir yerlerden panel bulup türkçe yapıyor sonrada yok tescillettim yok telif hakkı bende diye atıp tutuyor insanların 3 kuruşuna gözlerini diken adi insan topluluğur böylesi ve ben böylelerinin yuvasına çomağı sokarım bu kadar basit ve net...

Çok zoruna giden var adam gibi kendine özgü tasarımlar yapıp satsın

Adam Emek vermiş satıyor Seni Zerre ilgilendirmez

Panel zaten telif hakkı varmış onunu acısını çıkartırlar sende burada gelmiş ondan almasınlar vs. diyerek burada lisanlı panel paylaşıyorsun senini ondan farkın ne şimdi hıı ??

Telif Hakkı olan bir tasarımı paylaşmak tasınız.
Eğer kişi paylaştığınız panelinin izinsiz bir şekilde dağıtıldığını görürse bu kişi size dava açabilir ve başınız yanabilir.

Paylaştığınız panel ' ye aittir .Tasarım ise Zentoria özel yapılmıştır.
Bu kişi dışında biri kullanması yasaktır.Eğer ki kullanırsa kişide size dava açar .

Önce kendini bir sorgula sonra insanları ...

http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-p...l-panel-aciksiz-tikky147-24.html#post16354145
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-p...ve-tikky147'dengule-gule-37.html#post16354330

Adam Emek vermiş satıyor Seni Zerre ilgilendirmez

Panel zaten telif hakkı varmış onunu acısını çıkartırlar sende burada gelmiş ondan almasınlar vs. diyerek burada lisanlı panel paylaşıyorsun senini ondan farkın ne şimdi hıı ??

Bilip bilmeden herşeye karışma sırf post kasmak için bu denli küçülmeyin...

Paylaşım İçin Teşekkürler :). Tavsiyem Kendi Çok Akıllı Sanma. Yapımcısı Benim Diye Bir Laf Etmedim. Her Neyse Panel Menü Bölümü Yukarı Çık Bölümü Falan Bana Ait.
Bu Arada Seni Tanıdığım İyi Oldu AHMET ZEKİ TAŞGAR.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri