bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

KingSora Metin2 2014 Panel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 06ankra04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 150
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yok kesin senin beyninde problem var adma burda satıyor diyorum paneli sen neyin havasını yapıyorsun birader kör müsünüz nesiniz siz....

bu konuya nedne kimse demiyor lisanslı paneli nasıl satıyorsun git önce o konuyu kapttır sorna gel burada konuş...

http://www.turkmmo.com/ucretli-file...a-server-hazirlama-ekibi-pvp-serverinizi.html

Kusura Bakmada Sen kimsin Acaba ??
@tikky147; Gördügü konuyu bildiriyor

@qarezz01; git önce onunkini kapattır vs. çoçukmusun sen ??

Son düzenleme:
çocuklukla alakası yok o konu 2 günden fazladır açık ama kimse demiyor lisanslı bir paneli nasıl satıyorsun ona tepki olarak ben açtım zaten bu konyuu bilip bilmen yorum atma be birader...

Ücretli pack paylaşımlarına kimsenini bakmadıgı işte burdan belli oluyor

Kimse para verip almak istemez o foruma nadiren bakıyorlar genellikle bu foruma çok bakan oluyor ve senin konun bile degilken bir arkadaşını veya dostununu neyse.

Forum kurallarına uymayan konular kapatılır

tikky'ninde dedigi gibi lisanlı bir panel paylaşmak yasak

Mamako nun konusuna gelince herkez kendi konusundan sorumulkudr hiç kimse seni ilgi,lendirmez daha fazla konuşmaya gerek yok

insan olun yeter adalet var burada.

Ücretli pack paylaşımlarına kimsenini bakmadıgı işte burdan belli oluyor

Kimse para verip almak istemez o foruma nadiren bakıyorlar genellikle bu foruma çok bakan oluyor ve senin konun bile degilken bir arkadaşını veya dostununu neyse.

Forum kurallarına uymayan konular kapatılır

tikky'ninde dedigi gibi lisanlı bir panel paylaşmak yasak

Mamako nun konusuna gelince herkez kendi konusundan sorumulkudr hiç kimse seni ilgi,lendirmez daha fazla konuşmaya gerek yok

insan olun yeter adalet var burada.

Ne demek ilgilendirmez olan birşeyi kim ne hakla satabiliyor ne hakla telif hakkı iddaa edebiliyor boş boş konuşma birader... benim bu konuy açma amacım panele sahip olmaz veya bşka birşey değil bu tür olaylara dikkat çekmek önüne gelen bir yerlerden panel bulup türkçe yapıyor sonrada yok tescillettim yok telif hakkı bende diye atıp tutuyor insanların 3 kuruşuna gözlerini diken adi insan topluluğur böylesi ve ben böylelerinin yuvasına çomağı sokarım bu kadar basit ve net...

Çok zoruna giden var adam gibi kendine özgü tasarımlar yapıp satsın

Telif Hakkı olan bir tasarımı paylaşmak tasınız.
Eğer kişi paylaştığınız panelinin izinsiz bir şekilde dağıtıldığını görürse bu kişi size dava açabilir ve başınız yanabilir.

Paylaştığınız panel ' ye aittir .Tasarım ise Zentoria özel yapılmıştır.
Bu kişi dışında biri kullanması yasaktır.Eğer ki kullanırsa kişide size dava açar .

Telif hakkı olan bir paneli paylaşmak Yasaktır.

@

@
asdasdasddj;
@BoreaL; Boreal zaten foruma girdigi yok
@erdemaa; ;

İlgilenirmisiniz ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri