HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kanka boşver yorumları paylaş geç konulara bakma bile açıkcası ben yorum almak için paylaşmıyorum işi gören girsin konuya indirsin yapsın yorum yapmış yapmamış önemli değil yararlı olduysa onun için benim için sıkıntı yok
Ayrıca quest güzel bende paylaşacaktım bunu sıraya koymuştumBenden önce paylaştın teşekkürler
Paylaşacağım ben az sonra![]()
şu python tabanlı şifreli karakter güvenlik sisteminide bi bulup paylaşsan fena olmaz sistem seneler oldu yazılalı hala ortalıkta yok
şu python tabanlı şifreli karakter güvenlik sisteminide bi bulup paylaşsan fena olmaz sistem seneler oldu yazılalı hala ortalıkta yok
Çaktırma onu bende deli gibi arıyorum

Çaktırma onu bende deli gibi arıyorum![]()
dragon soul gibi bi sistem düştü vareze o düşmedi *
Aynen aynen 

dragon soul gibi bi sistem düştü vareze o düşmedi *
Kanka boşver yorumları paylaş geç konulara bakma bile açıkcası ben yorum almak için paylaşmıyorum işi gören girsin konuya indirsin yapsın yorum yapmış yapmamış önemli değil yararlı olduysa onun için benim için sıkıntı yok
Ayrıca quest güzel bende paylaşacaktım bunu sıraya koymuştumBenden önce paylaştın teşekkürler
Paylaşacağım ben az sonra![]()
Eyw kardeşim seninde eline sağlık , çok iyi şeyler paylaştın . Sadakat mührü bende varda mysql dosyaları yok onları paylaşırsan çok seviniriz eline sağlık saolasın .