HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
MERABA ARKADAŞLAR
BUGÜN @TrieLBeKo KARDEŞİM GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞTI BENDE BU SERİYE DEVAM ETMEK İSTEDİM:
PAYLAŞMA SEBEBİM: ARKADAŞLAR BÖYLE UYDURMA QUESTLERİ BİLE PARAYLA SATMAYA ÇALIŞIYORLAR BENİM ZORUMA GİDEN BU . MİLLETİMİZİN PARAYA DÜŞKÜN OLMASI .
BU SAYEDE PARAYLA SATANLAR AZ DA OLSA AZALIR.
AMACIM BUNLARI TİCARETE DÖKENLERİN AZ DA OLSA AZALMASI
NEYSE BEN PİYASADA GÖRMEDİM . KULLANANLAR HAYRINI GÖRSÜN. ELİME GEÇTİKCE BU QUESTLERİ PAYLAŞCAM.
QUEST :
VİRÜS TARAMA :
BUGÜN @TrieLBeKo KARDEŞİM GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞTI BENDE BU SERİYE DEVAM ETMEK İSTEDİM:
PAYLAŞMA SEBEBİM: ARKADAŞLAR BÖYLE UYDURMA QUESTLERİ BİLE PARAYLA SATMAYA ÇALIŞIYORLAR BENİM ZORUMA GİDEN BU . MİLLETİMİZİN PARAYA DÜŞKÜN OLMASI .
BU SAYEDE PARAYLA SATANLAR AZ DA OLSA AZALIR.
AMACIM BUNLARI TİCARETE DÖKENLERİN AZ DA OLSA AZALMASI
NEYSE BEN PİYASADA GÖRMEDİM . KULLANANLAR HAYRINI GÖRSÜN. ELİME GEÇTİKCE BU QUESTLERİ PAYLAŞCAM.
QUEST :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VİRÜS TARAMA :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adam gibi şeyler paylaşıyoruz . Bir tane yorum atan yok
Kanka boşver yorumları paylaş geç konulara bakma bile açıkcası ben yorum almak için paylaşmıyorum işi gören girsin konuya indirsin yapsın yorum yapmış yapmamış önemli değil yararlı olduysa onun için benim için sıkıntı yok

Ayrıca quest güzel bende paylaşacaktım bunu sıraya koymuştum
Benden önce paylaştın teşekkürler 
Teşekkürler kardesim sadakat mührü sistemi sende varmi ?
Paylaşacağım ben az sonra