- Konular
- 122
- Online süresi
- 7h 39m
- Reaksiyon Skoru
- 1,571
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 251
- MmoLira
- 166
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar son zamanlar foruma bakıyorumda artık insanlar kendilerini uyanık sanar olmuş yabancı forumlardan panelleri indirip türkçe yapıp satıyorlar ve altına lisanslı (tescilli) diye not düşüyorlar ve telif hakkının kendilerinde olduğunu savunup insanları sömürüyorlar. Açıkcası beni bilen herkez bu tür yobazlıklara karşı olduğumu bilirler o yüzden bu tür bir konu açıyorum
Satılmaya çalışılan ve sözde telif hakkı olduğu idda edilen konu :
Not : Niyetim karşıdakini küçük düşürmek veya aşşağılamak değil ama bu tür şeylerden artık vazgeçin insanları aptal yerine koymayı ve onları sömürmeyi bırakın artık..
Panel Türkçeye çevrilmiştir Konu : [h=3] KingSora Metin2 2014 Panel[/h]
Panel Tasarımı
Panel İndirme Linki :
Panel Virüs Toteli :
Sorunları bildirdiği için teşekkür ediyorum gerekli images dosyası konuya eklenmiştir eksikler giderilmiştir umarım
Gerekli Dosylar :
Virüs Total Sonucu :
Satılmaya çalışılan ve sözde telif hakkı olduğu idda edilen konu :
PHP:
http://www.turkmmo.com/ucretli-files-pack-kurulum-isleri/2977295-mamoka-server-hazirlama-ekibi-pvp-serverinizi.html
Not : Niyetim karşıdakini küçük düşürmek veya aşşağılamak değil ama bu tür şeylerden artık vazgeçin insanları aptal yerine koymayı ve onları sömürmeyi bırakın artık..
Panel Türkçeye çevrilmiştir Konu : [h=3] KingSora Metin2 2014 Panel[/h]
Panel Tasarımı
Panel İndirme Linki :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Panel Virüs Toteli :
Sorunları bildirdiği için teşekkür ediyorum gerekli images dosyası konuya eklenmiştir eksikler giderilmiştir umarım
Buyrun Kurmadan Önce Demo Vereyim Panelin Footer Kısmı Yok Ve Content Yani İçerik Kısmının Arka Planı Yok.
Baltalamak Niyetim Değil Açığa Çıkmak Yeterli.
Gerekli Dosylar :
Virüs Total Sonucu :
Kod:
[FONT=garamond][B]Çok yakında Yeniden [COLOR=#800080]TürkMMO[/COLOR]'ya Dönmek Ümidiyle[COLOR=#ff0000] qaRezz01[/COLOR][/B][/FONT]
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Umarım Düzeltirler. İyi Forumlar.Bu konuda iyi olan arkadaşlar kodları düzenleyecektir benim fazla bilgim yok ama sonuçta verilmek isteden ortadaönemli olan bu dosylar herşey içinde mevcut kodlamayı bilen biri düzeltir umarım
- Konular
- 3,423
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 754
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 394
- MmoLira
- 6,475
- DevLira
- 12
Dosya adı ile virüstotal dosya adları uyuşmuyor konu bildirildi.
Son düzenleme:
- Konular
- 95
- Online süresi
- 5h 38m
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 73
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar son zamanlar foruma bakıyorumda artık insanlar kendilerini uyanık sanar olmuş yabancı forumlardan panelleri indirip türkçe yapıp satıyorlar ve altına lisanslı (tescilli) diye not düşüyorlar ve telif hakkının kendilerinde olduğunu savunup insanları sömürüyorlar. Açıkcası beni bilen herkez bu tür yobazlıklara karşı olduğumu bilirler o yüzden bu tür bir konu açıyorum
Satılmaya çalışılan ve sözde telif hakkı olduğu idda edilen konu :PHP:http://www.turkmmo.com/ucretli-files-pack-kurulum-isleri/2977295-mamoka-server-hazirlama-ekibi-pvp-serverinizi.html
Panel Tasarımı
![]()
Panelin İndirme Linki :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Panelin Virüs Totali :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kod:[FONT=garamond][B]Çok yakında Yeniden [COLOR=#800080]TürkMMO[/COLOR]'ya Dönmek Ümidiyle[COLOR=#ff0000] qaRezz01[/COLOR][/B][/FONT]
Sen çok farklı şeymi yapıyorsun sanki ???
Emin yormazın panellerini çal çal paylaş
Onu geçtim virüs total bile yalan konudaki birde uzman üye olacaksınız
@admin;
@BoreaL;
İlgilenirmisiniz Uzman üyenizle
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 721
- Reaksiyon Skoru
- 899
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 280
- MmoLira
- -206
- DevLira
- 0
Düzenlnmesi için açıldı.
- Konular
- 122
- Online süresi
- 7h 39m
- Reaksiyon Skoru
- 1,571
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 251
- MmoLira
- 166
- DevLira
- 0
Benim bütün konularıma bakabilirsin hangi konum çalıntı hangi konumdaki virüs totalde sorun var bilip bilmeden boş boş konuşma Çok şükür bugüne kadar böyle birşey yapacak durumu düşmedim..
Konuya bilip bilmeden yorum atanlar küçük bir yanlışlık oldu paneli başka bir panelin virüs totali ile karıştırdım konu düzenlendi...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)