noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

[İSTEK] PaneL Türkçeleştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qarezz01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qarezz01

BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ
TM Üye
Konular
122
Online süresi
7h 39m
Reaksiyon Skoru
1,571
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
251
MmoLira
166
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar son zamanlar foruma bakıyorumda artık insanlar kendilerini uyanık sanar olmuş yabancı forumlardan panelleri indirip türkçe yapıp satıyorlar ve altına lisanslı (tescilli) diye not düşüyorlar ve telif hakkının kendilerinde olduğunu savunup insanları sömürüyorlar. Açıkcası beni bilen herkez bu tür yobazlıklara karşı olduğumu bilirler o yüzden bu tür bir konu açıyorum

Satılmaya çalışılan ve sözde telif hakkı olduğu idda edilen konu :
PHP:
http://www.turkmmo.com/ucretli-files-pack-kurulum-isleri/2977295-mamoka-server-hazirlama-ekibi-pvp-serverinizi.html

Not : Niyetim karşıdakini küçük düşürmek veya aşşağılamak değil ama bu tür şeylerden artık vazgeçin insanları aptal yerine koymayı ve onları sömürmeyi bırakın artık..

Panel Türkçeye çevrilmiştir Konu :
[h=3] KingSora Metin2 2014 Panel[/h]
Panel Tasarımı

zentoria___webdesign_by_king__sora-d6z62g8.png

Panel İndirme Linki :
Panel Virüs Toteli :

Sorunları bildirdiği için teşekkür ediyorum gerekli images dosyası konuya eklenmiştir eksikler giderilmiştir umarım

Buyrun Kurmadan Önce Demo Vereyim Panelin Footer Kısmı Yok Ve Content Yani İçerik Kısmının Arka Planı Yok.
Baltalamak Niyetim Değil Açığa Çıkmak Yeterli.

Gerekli Dosylar :

Virüs Total Sonucu :

Kod:
[FONT=garamond][B]Çok yakında Yeniden [COLOR=#800080]TürkMMO[/COLOR]'ya Dönmek Ümidiyle[COLOR=#ff0000] qaRezz01™[/COLOR][/B][/FONT]

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Dosya adı ile virüstotal dosya adları uyuşmuyor konu bildirildi.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar son zamanlar foruma bakıyorumda artık insanlar kendilerini uyanık sanar olmuş yabancı forumlardan panelleri indirip türkçe yapıp satıyorlar ve altına lisanslı (tescilli) diye not düşüyorlar ve telif hakkının kendilerinde olduğunu savunup insanları sömürüyorlar. Açıkcası beni bilen herkez bu tür yobazlıklara karşı olduğumu bilirler o yüzden bu tür bir konu açıyorum

Satılmaya çalışılan ve sözde telif hakkı olduğu idda edilen konu :
PHP:
http://www.turkmmo.com/ucretli-files-pack-kurulum-isleri/2977295-mamoka-server-hazirlama-ekibi-pvp-serverinizi.html

Not : Niyetim karşıdakini küçük düşürmek veya aşşağılamak değil ama bu tür şeylerden artık vazgeçin insanları aptal yerine koymayı ve onları sömürmeyi bırakın artık..

Panel Tasarımı

zentoria___webdesign_by_king__sora-d6z62g8.png

Panelin İndirme Linki :

Panelin Virüs Totali :

Kod:
[FONT=garamond][B]Çok yakında Yeniden [COLOR=#800080]TürkMMO[/COLOR]'ya Dönmek Ümidiyle[COLOR=#ff0000] qaRezz01™[/COLOR][/B][/FONT]

Sen çok farklı şeymi yapıyorsun sanki ???

Emin yormazın panellerini çal çal paylaş

Onu geçtim virüs total bile yalan konudaki birde uzman üye olacaksınız
@admin;

@BoreaL;

İlgilenirmisiniz Uzman üyenizle

Moderatör tarafında düzenlendi:
Düzenlnmesi için açıldı.

Sen çok farklı şeymi yapıyorsun sanki ???

Emin yormazın panellerini çal çal paylaş

Onu geçtim virüs total bile yalan konudaki birde uzman üye olacaksınız
@admin;

@BoreaL;

İlgilenirmisiniz Uzman üyenizle

Benim bütün konularıma bakabilirsin hangi konum çalıntı hangi konumdaki virüs totalde sorun var bilip bilmeden boş boş konuşma Çok şükür bugüne kadar böyle birşey yapacak durumu düşmedim..

Konuya bilip bilmeden yorum atanlar küçük bir yanlışlık oldu paneli başka bir panelin virüs totali ile karıştırdım konu düzenlendi...​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri