Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Allyson..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yuhdevee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 622
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ban yeme Sebebim olan video ben çarı almadan önce yapılan bir tuzak bir.
2 Tl ile t satmak yasak ama banka hesabıyla çarı satmak ban sebebi olması çok saçma değilmi forumda birçok konu görülyor bu şekilde.

Örnekler;

http://www.turkmmo.com/ely-metin23/2964531-arkadaslar-ely3-te-savasci-satilik.html

örnek bunlar bu çarlar ban yiyomuki benim suçum olmadığı halde ban yiyorum herşey ap açık ortada alınan ss üstüme oynanmış bir oyundur.

Lütfen oyuncularla aynı safta olun herkes biliyor haklı olduğumu gereğinin yapılmasını gmlerin bu konuyla ilgilenmesini istiyorum.

Son kurallara göre hesap satışı yasak ancak ban sebebi kapsamında değildir sorumluluk tamamen oyuncuya ait.Tuzak kurulmuş olunabilir ancak tüm sorumluluk oyunculara ait olduğu için gorevliler işlem yapamaz.bunu göze alarak hesap alabilirsiniz.

Son düzenleme:
gorevliler işlem yapamaz.bunu göze alarak hesap alabilirsiniz.

Neye dayanak bunu söylüyorsun t.i.b personelimisin bilişim suçlarından mı ? veya Oyun yönetimindenmisin ? Her durumda oyun yönetimi insiyatifini kullanarak hesap engelleme ve bu hukuksal hakları saklı kalmakta suçlama veya itirazları peşinen reddetme hakkına sahip. Türkiye Cumhuriyeti vps-vds yöneticileri hukuksal hakkıdır. Üzerimize vazife olmayan konulara cevap yazmazsak iyi olur. Bırak bu konu ile ilgili görevli
moderatorler yanıtlasın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri