HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İntikam konusuna gelirsek düşüren düşürüyor arkadaşlarda uğraşırsa düşürür ayrıca kesinlikle değişmemeli düşürme oranları ve düştüğü yerler.
Ateş anka swnin dengesini bozar o zaman kılıç sav ve büyü sav bıçak sav bunlarında gelmesi gerek oyunda biraz eşitlik olsun.
Ateş anka swnin dengesini bozar o zaman kılıç sav ve büyü sav bıçak sav bunlarında gelmesi gerek oyunda biraz eşitlik olsun.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ateş Ankada 20 ok savunması gelmiş bunun gerçekten kaldırılması lazım o zaman 20 kılıç bıçak çift el büyü savunması felanda gelsin. Veya direk olarak kaldırılsın gerçekten çok büyük haksızlık oluyor. İyi forumlar.
arkadaşlara bende katılıyorum eğer ok sav geliyorsa burda okçulara gerçekten ciddi bir haksızlık yapılıyor madem türk serverine uygun olacak türk serverinde ekstradan bir ok savunması diye birşey yok eğer kılıç bıçak felan da gelirse kimsenin ben onları alacağını zannetmiyorum herkes tekrar ok sav alacaktır en iyisi kaldırılması bence
şimdi diyelim ki herkes istemiyor fakat alanlar oldu onlarda silicekmisiniz haksız olmasın
Nesne marketten satın alınan itemler silinmemektedir. Vermiş olduğu savunma bonusu yerine farklı bir efsun ile değiştirilir.
Nesne marketten satın alınan itemler silinmemektedir. Vermiş olduğu savunma bonusu yerine farklı bir efsun ile değiştirilir.
İkinci olarak Ninja at skilleri çalışmıyor ok yagmuru bu önemli bir faktör , en kısa sürede düzeltirseniz memnun oluruz.
İntikam konusuna gelirsek düşüren düşürüyor arkadaşlarda uğraşırsa düşürür ayrıca kesinlikle değişmemeli düşürme oranları ve düştüğü yerler.
Bu konuda gelebilecek önerilere açığız ve düzenleme yapabiliriz.
Bu konuda gelebilecek önerilere açığız ve düzenleme yapabiliriz.
Sayın GM Ateş ankadaki 20 ok savunmasını bir okçu olarak istemiyorum çünkü haksızlık oluyor.ozaman 20 kılıc bıcak cıft el büyü vs de gelsin.neden 20 ok geliyor?ztn deri ayakkabı 20 ok veriyor?Ateş ankada 20 ok istemiyoruz.lütfen ilgilenin.
Ateş Ankada 20 ok savunması gelmiş bunun gerçekten kaldırılması lazım o zaman 20 kılıç bıçak çift el büyü savunması felanda gelsin. Veya direk olarak kaldırılsın gerçekten çok büyük haksızlık oluyor. İyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)