Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar facebook da gezınmede cok kasıyor bılgısayarım 10 dakıkayı buluyor facebook a bağlanmam yalnız dıyer sitelerde cok hızlı bılgısayarım 4 gb ramlı 64 bit işletim sistemli bilgisayar ne yapabılırım yardımcı olurmusunuz
ccleanerden temızledım
not32 ıle temızledım
ccleanerden temızledım
not32 ıle temızledım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Merhaba arkadaşlar facebook da gezınmede cok kasıyor bılgısayarım 10 dakıkayı buluyor facebook a bağlanmam yalnız dıyer sitelerde cok hızlı bılgısayarım 4 gb ramlı 64 bit işletim sistemli bilgisayar ne yapabılırım yardımcı olurmusunuz
ccleanerden temızledım
not32 ıle temızledım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tarayıcı değiştirip girmeyi dener misin ? Yandex ya da Opera güzel hızlı tarayıcılar ama en sağlamı Firefox ve Explorer.
tum tarayıcılarla denedım facebook harıc tum sıtelerde hızlı ama facebookda sorun yasıyorum 10 dk da gıremıyorum facebook a gırıncede sayfayı yenılıyorum bır 10 dk da orda gıdıyo bır cozum lutfen
tum tarayıcılarla denedım facebook harıc tum sıtelerde hızlı ama facebookda sorun yasıyorum 10 dk da gıremıyorum facebook a gırıncede sayfayı yenılıyorum bır 10 dk da orda gıdıyo bır cozum lutfen
Facebook bazen böyle oluyor ama sürekli ise mutlaka bir sorun vardır.Virüs taraması sağlam bir program ile.Tarayıcılarını sil baştan kurup öyle gir.Eklentileri devre dışı bırak varsa.