emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

İnternet Sitelerinde Kasma Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arslan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 441
Merhaba arkadaşlar facebook da gezınmede cok kasıyor bılgısayarım 10 dakıkayı buluyor facebook a bağlanmam yalnız dıyer sitelerde cok hızlı bılgısayarım 4 gb ramlı 64 bit işletim sistemli bilgisayar ne yapabılırım yardımcı olurmusunuz

ccleanerden temızledım
not32 ıle temızledım

Merhaba arkadaşlar facebook da gezınmede cok kasıyor bılgısayarım 10 dakıkayı buluyor facebook a bağlanmam yalnız dıyer sitelerde cok hızlı bılgısayarım 4 gb ramlı 64 bit işletim sistemli bilgisayar ne yapabılırım yardımcı olurmusunuz

ccleanerden temızledım
not32 ıle temızledım

Tarayıcı değiştirip girmeyi dener misin ? Yandex ya da Opera güzel hızlı tarayıcılar ama en sağlamı Firefox ve Explorer.

tum tarayıcılarla denedım facebook harıc tum sıtelerde hızlı ama facebookda sorun yasıyorum 10 dk da gıremıyorum facebook a gırıncede sayfayı yenılıyorum bır 10 dk da orda gıdıyo bır cozum lutfen

tum tarayıcılarla denedım facebook harıc tum sıtelerde hızlı ama facebookda sorun yasıyorum 10 dk da gıremıyorum facebook a gırıncede sayfayı yenılıyorum bır 10 dk da orda gıdıyo bır cozum lutfen

Facebook bazen böyle oluyor ama sürekli ise mutlaka bir sorun vardır.Virüs taraması sağlam bir program ile.Tarayıcılarını sil baştan kurup öyle gir.Eklentileri devre dışı bırak varsa.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri