Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Neler Eksik? Neler Gelmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxxTERMOxxx1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 968
Sonuna kadar katiliyorum 105lw okcuyum ve zirhim beta olmasina ragmen sikayretciyim çünkü cok kolay yapılıyor zirhi 0 dan beta yapmam 3 günü gecmedi 2gun ful intikam düşürdüm ve satin aldım 3. Gün bastım bu kadar kolay olmamalı arkadasin dedigi gibi ejderle pul penceyle donusmeli. Ve son olarak sabit evsunlarda hata var beta zirh dedigin gibi 30 gösteriyor 25 veriyor beta silah cift yarıyla toplam 45 gösteriyor 25 veriyor.

Hp'em suan 20100 civarı :) Lonca savaşı skiliyle 22k oluyor. Hp sorunu diye bir şey yok :)

Tebrik ederim ozaman 22k hp yapmak bir başarı kardeşim söylesene kaç ok savunman var rahat 10k götürüyor okcular konuyu tam okumamışsın galiba savunmadan kaynaklanan hp sorunu var kuş olmayınca okcular öttürüyor daha zihinseller için çiftel silahı yok 4-5 kişide var hata olmuş yapmışlar hemde çift yarılı normal çiftel gelince rahat 5-6k her seferinde şarapmı bascan yöng deme bana bir hesapta çar dahil full yöng var yöng basmak bilek işi 1-2-3 koycan seri bascan o toparlamıyor şarapta cok pahalı okcuların vs nasıl önüne geçeceğiz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri