shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Salay mı , Büyükweb mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan casper44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Alt yapı direk cihazlar karşılaştırması olarak geçerli.

Biz sadece hosting de barındırma yapıyoruz onlara çok çok çok daha büyük bir veri merkezi ve alt yapısı çok daha büyük.

Ben kendi cihazlarım ile karşılaştırıyorum ancak bu cihazların saldırı durumun da ve yüksek trafik durumun da önemi var.

1 gbit e kadar koruma sağlıyorlar - bunu bende yapabiliyorum bunu söylüyorum. Bire bir cihaz karşılaştırmasın da benden iyi olmak zorundalar çünkü zaten direk bir veri merkezi kendileri.

Ama ana omurgaya bakarsak sh salaydan çok çok daha iyi hattıda oranın 25 katından fazla. Benim şuan 2 gbit hattım var salayın da bildiğim kadarıyla o kadar. Ama o veri merkezi ben ise barındırma yapan bir firmayım bunu ayırt etmeniz için teknik bilginizin yüksek olması gerekiyor.

Yoğunluğa gelirsekte 1 aydır yoğunluktan ne skype nede canlı destek açık. Kafamı kaşıyacak vaktim olmuyor merak etmeyin.

Filesler için hiç bir yorum yapmadım o yüzden saçmaladığınızı dile getirdim. Metin2 demek sadece files değildir.

Alt yapısının sağlam oldugunu ve sizden iyi olduklarını sen dile getiriyosun
Filesleriniz paha biçilmez kimse tarafında olmadıgını söylüyorsun

Mantık çerçevesinde düşünelim
Alt yapının sağlam olması = Müşteri
Müşteri = Yoğunluk
Yoğunluk = Zaman kaybı

Bence sen saçmalıgına bak

Ben salayın sahibiyim bu konu ne boyle bişey yarıştırmaya dönmüş büyükweb de cok iyi bir firmadır munakasaya gerek yok firmaların hangisi büyük küçük o bu saçma bir konu. Arkadaşa müşteriler izlenimlerini yazar kişi tercihini yapar. Konuyu çarpıtmayalım lütfen arkadaşlar. Biz bu sektörde her ikimizde çok uzun yıllardır varız

herkese iyi geceler

Alt yapı direk cihazlar karşılaştırması olarak geçerli.

Biz sadece hosting de barındırma yapıyoruz onlara çok çok çok daha büyük bir veri merkezi ve alt yapısı çok daha büyük.

Ben kendi cihazlarım ile karşılaştırıyorum ancak bu cihazların saldırı durumun da ve yüksek trafik durumun da önemi var.

1 gbit e kadar koruma sağlıyorlar - bunu bende yapabiliyorum bunu söylüyorum. Bire bir cihaz karşılaştırmasın da benden iyi olmak zorundalar çünkü zaten direk bir veri merkezi kendileri.

Ama ana omurgaya bakarsak sh salaydan çok çok daha iyi hattıda oranın 25 katından fazla. Benim şuan 2 gbit hattım var salayın da bildiğim kadarıyla o kadar. Ama o veri merkezi ben ise barındırma yapan bir firmayım bunu ayırt etmeniz için teknik bilginizin yüksek olması gerekiyor.

Yoğunluğa gelirsekte 1 aydır yoğunluktan ne skype nede canlı destek açık. Kafamı kaşıyacak vaktim olmuyor merak etmeyin.

Filesler için hiç bir yorum yapmadım o yüzden saçmaladığınızı dile getirdim. Metin2 demek sadece files değildir.

Şunu henüz anlayamadım affıma sıgının , saldırı bakımından okey
Bizden iyi diyorsunuz, Metin2 de en iyiyiz diyosunuz

Bence sadece domain ismin büyükweb :)

Salay başka bi kalitedir.

@buyukweb ; sen şu adamla tartışmaya niye giriyorsunki sendeki bilginin çeyreği bunda olsaydı zaten bunları konuşmuyor olurdunuz :) en iyisi sen kapat daha fazla tartışarak firma ismini gereksiz tartışmalar ile zedeleme

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cahit bey sizi tanıyorum ve saygı duyuyorum teşekkürler yorumunuz için.

Yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalışıyorum sadece sizin firmanız için sarfettiğim övgü sözlerini arkadaş yanlış yorumlayınca ortaya farklı bir anlam çıkmış.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkürler, iyi geceler dilerim.

Ben salayın sahibiyim bu konu ne boyle bişey yarıştırmaya dönmüş büyükweb de cok iyi bir firmadır munakasaya gerek yok firmaların hangisi büyük küçük o bu saçma bir konu. Arkadaşa müşteriler izlenimlerini yazar kişi tercihini yapar. Konuyu çarpıtmayalım lütfen arkadaşlar. Biz bu sektörde her ikimizde çok uzun yıllardır varız

herkese iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri