Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Salay mı , Büyükweb mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan casper44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

pvp kurmayı düzenlemeyi bi sorun oldumu çözmeyi biliyorsam salay en iyisi tartışmasız

Pişman etmişti derken , biraz daha açıklama yapar mısınız açar mısınız söylediğinizi biraz.

@JosephConrad;

Server teslimatı 2 gün sonra yapıldı, bir hata hile karşılaştık. Ticket geç geldi epey, bizde salladık gitti oyunu.

Salay eskilerin firması olabilir fakat, piyasada yeni olup daha kaliteli bilişimler bulunmakda

Büyükweb olabilir mesela.

Server teslimatı 2 gün sonra yapıldı, bir hata hile karşılaştık. Ticket geç geldi epey, bizde salladık gitti oyunu.

Salay eskilerin firması olabilir fakat, piyasada yeni olup daha kaliteli bilişimler bulunmakda

Büyükweb olabilir mesela.

Ne zaman almıştınız siz?

Şunu unutmayın büyükweb in de dediği gibi salay sektörün lideridir.
Game hosting in yarısını kendi sunucularında barındıran birisidir.

İyi günler.

Merhaba, ben sektör lideri demedim kendilerine.

Sadece direk veri merkezi oldukları için bizden daha büyük bir alt yapılarının olduğunu dile getirmiştim. Zaten onun haricin de metin2 ile uğraşıp bizim kadar alt yapısı ve yatırımı olan bir firma bulunmamaktadır.

Alt yapı önemlidir, ancak oyun daha farklı ilgi istemektedir. Şuan salay telekom da 1 gbit e kadar destek sağlayabiliyor saldırılara karşı bizde, bu tür şeyler önemli.

Ama kullandıkları switch olsun router olsun bizimkilerden çok daha pahalıdır bunu inkar etmeye gerek yok.

Merhaba, ben sektör lideri demedim kendilerine.

Sadece direk veri merkezi oldukları için bizden daha büyük bir alt yapılarının olduğunu dile getirmiştim. Zaten onun haricin de metin2 ile uğraşıp bizim kadar alt yapısı ve yatırımı olan bir firma bulunmamaktadır.

Alt yapı önemlidir, ancak oyun daha farklı ilgi istemektedir. Şuan salay telekom da 1 gbit e kadar destek sağlayabiliyor saldırılara karşı bizde, bu tür şeyler önemli.

Ama kullandıkları switch olsun router olsun bizimkilerden çok daha pahalıdır bunu inkar etmeye gerek yok.
Salay turkmmo nun 1 numaralı firması fileslerinde biraz kendilerini geliştirmeleri lazım sadece o kadar onun dışında 10 numara 5 yıldız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri