HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ne zmn mesaj attın + ben map edidörde yardım etmiyorum sadece yabancı bir forumda gezinirken buldum forumdaki arkadaşlara lazım olur diye paylaştımaynı sorun bendede var ama bu kadir tek bildiği ne biliyormusun paylaş rep gelsin hit gelsin gerisini boşver konusunun arkasında durmuyo böle olmaz ... özel msj atıoz cevap vermiyor kendini bişi sanıyo galiba .
Kardeş ben hiç bir şey anlamadım bunun hangi dosyalı packe hangilerini normal içine atçaz ve o miasto_pierwsze gözükmüyor nasıl yapçam bi yardım edermisin
ne zmn mesaj attın + ben map edidörde yardım etmiyorum sadece yabancı bir forumda gezinirken buldum forumdaki arkadaşlara lazım olur diye paylaştım
Kardeş adamda pack>property>miasto_pierwsze.txt e giriyo bende öle bişey yok
Program Gerçekten Çok Önemli İş Yapacak Bir Program Yapmasını, Kullanmasını Bilenlerin Sayısı Çoğaldıkça Çok Map Görebiliriz.
Videoları İzlemedim İnş Detaylı Bir Şekilde Anlatmışsındır.
Metin2 Pack Eix,Epk Haline Getirene Kadar Ve Filezilladaki İşlemlerin Nasıl Yapılacağı V.b
Videoları İzlemedim İnş Detaylı Bir Şekilde Anlatmışsındır.
Metin2 Pack Eix,Epk Haline Getirene Kadar Ve Filezilladaki İşlemlerin Nasıl Yapılacağı V.b

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)