Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

dragonmetin2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 249
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

form22

Level 4
TM Üye
Konular
75
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 3 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

niye hemen konumu kapatıyonuz anlamıyorum. illa hesapları silin demedim ki 1-2 yıl online olmayan hesaplar için dedim bu olmaz ise karekter isimlerini uzatın. kendiniz diyorsunuz 3 milyon hesap var diye nerde bu 3 milyon kisi 2000 online vasa kişi başı 1500 hesap düşüyo unutulmuş boşalmış bir çok çar var yeni hesap almak istiyoruz hepsi kullanılıyor. size illa bunları silin demiyorum. karakter isimlerini 12 haneden 16-24 uzatın cs'deki gibi uzun nick kullanalım.

Dediğim gibi böyle birşey söz konusu olamaz kimse kimsenin carını ne siler nede karakter adını değiştirebilir konuyu kapatıyorum..

@erdemaa; Gerekli görürsen cevap verirmisin abi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Karakterlerin silinmesi çok ciddi birşey olmadıgı sürece başvurulmaz ki cok ciddi bir durumda kalınsada en son bakılacak alternatiftir.Eğer Farklı önerileriniz var ise
[h=3] ElyM2 Hakkında Sorularınız ve Önerileriniz'den önerinizi veya sorununuzu yazabilirsiniz.
[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri