Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Karakter isimleri.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 441
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

form22

Level 4
TM Üye
Konular
75
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 3 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu server çok eski bir server çok user geldi geçti oyunu bırakmış olmaralına rağmen çarları bu güne kadar duruyor. 5 senelik pvp'de 3 milyon tane hesap var ama 4 serverin toplamında 2000 online anca belki daha fazla bilmiyorum. yeni hesap açmak istedim ne yazdıysam Bu isim kullanılıyor. ''asdasdasdas' böyle saçmalıyorum bunu bile kullanmışlar. istediğim hiçbir nickname alamıyorum istediğim isimleri ne sıralamada nede oyun içinde görmüyorum tam 1 hafta boyunda baktım büyük ihtimal oyunu bırakmış eski bir oyuncu ve oldukça eski 1-2 yılı geçmiş aktif olmayan hesapların silinmesini öneriyorum en azından bazı isimler boşa çıkar. Bu olmaz diyorsanız karekter isimlerini 12 haneden 16 veya 24 haneye çıkarın (bir zamanlar çıkarılmıştı) Yazdılarımı dikkate alırsanız sevinirm.

Başkaların hesapları biz niye durduk yere silelim ki ? böyle birşey gerçekleşemez malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri