HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kıskanma kardeşim yaşımıda merak ediyosan esirvanoglu skypeden ekle görüntülü konusalım 23 yaşındayım.Sadece bi fotoğraf attım diye çocukmu oluyoruz?
kıskanma? yahu neyini kıskanıcamki çocuk skypeymiş tabi ses değiştirme proğramı olan yerlerde dolaşırsınız siz çoluk çocuk.
Ses değiştirmemi? kamera açıcam diyorum boş konuşmayı bırakta konuyu rahatsız etme adamsan adresim orada ekler gelirsen yoksa laf kalabalığına gerek yok.Oyundada ch1 shinso 1 deyim gel derdin varsa kesebiliyosan kes.
al işte he şeyi oyun sanıyonuz , oyunda manita falan yapıyosunuz evlenıyonuz kızım dıyen erkek yumuşaklarına sulanıyosunuz. Bebesiniz daha bebe.
)) Herşeyi oyun sanmıyorum bebe diyen birisi zaten çocuktur.Ne problemin var bilmem ama hertürlü çözüme açığım ister oyunda ister forumda ister gerçekte olur farketmez.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)