HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Türkay 95 silalarının yarısı 40 dan 30 a düşmüş bunun sebebini açıklarmsın ?
Ayrıca herhangi bi konuda oyunda olan gm e danışmak istiyorm ama girdiği gibi event yapıp cıkıyor foruma konu acsak cevap verilmiyor ticket atsak cevap alamiyoruz doğru düzgün event için girip cıkıyolar ne bi yardım isteyebilyoruz ne danışabiliyorz
Ayrıca herhangi bi konuda oyunda olan gm e danışmak istiyorm ama girdiği gibi event yapıp cıkıyor foruma konu acsak cevap verilmiyor ticket atsak cevap alamiyoruz doğru düzgün event için girip cıkıyolar ne bi yardım isteyebilyoruz ne danışabiliyorz
Öncelikle sunu belirtmek isterim.
event sırasında pm geldiğinde eventi düzgün bir şekilde yapamıyoruz. bu yüzden event sırasında pmleri kapatıyoruz.
destek sistemine gelen tüm ticketlerin tamamını cevapladım.
foruma konu açarsanız cevap verilmez bu tip soruları destek sayesinde çözüyor.
@erdemaa; bu konuda size yardımcı olucaktır.
event sırasında pm geldiğinde eventi düzgün bir şekilde yapamıyoruz. bu yüzden event sırasında pmleri kapatıyoruz.
destek sistemine gelen tüm ticketlerin tamamını cevapladım.
foruma konu açarsanız cevap verilmez bu tip soruları destek sayesinde çözüyor.
@erdemaa; bu konuda size yardımcı olucaktır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Size bi sözüm yok her ticketime cevap veriyorsunuz onu biliyorumda event yapip cıkıyorlar event bittikten sonra soruları cevaplayabilrler ?
Türkay 95 silalarının yarısı 40 dan 30 a düşmüş bunun sebebini açıklarmsın ?
95 silahlarının yarı insanlarının azaltılma sebebi yeni dönüşümler gelecek olması bunun için biraz daha sabırlı olmalısınız.
http://www.turkmmo.com/ely-metin23/2966806-tamamen-sacmalik.html bu konudaki Shorty yazdığı cevapları okursan durumu anlarsınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)