farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Shorty ve Admin . Erdemaa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DisCo2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 812

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öğrettiniz derken GM kadrosu size efsun konusunda bunları bunları yapın mı dedi ?

Zamanında Destan# serverında hatta ilk zamanlarında diyelim 15 15 15 karakterler daha çok kullanılıyordu zamanla deneyerek 3 savunma 1 karakter itemlere dönüldü.

O ilk zamanlardaki karakter efsunlarda ilk defa görülmüş birşey olduğundan insanların dikkatini çekti ve o tür efsun yapıldı serverlarda ki bu sizin serverda devam etmiş belli, birleşimden sonra bocaladınız.

Vs'lik item dizen sayısı çok serverda size vslik iteminiz yüzünden hakaret eden kişiler yenilgiyi hazmedemedikleri için o şekilde bir tavır sergiliyor.

Saygın kişilerle vs atmanızı öneririm yada umursamamanızı.

Arkadaşın konudan kastı oyunda karekter dengesi bozuldu.
Dengeler eşit bir şekilde tutulmalı serverler birleserek destan fonksiyonlarıda dagildi mmoda. Ely sürekli güncellenerek kafamızda bir karısıklılık getiriyor. Güncellemeler karekter dengesi dikkate alınarak yapılmalı. Titan kalkan ozellikleri degismeli suraya buyu 80 savunma 115 den fazla atak 50-60 d@ kılıc olunca sura isletemiyor birde titani varsa kimse sura oynamasın. Herkes savunmasi full. Ninja makina sanki. Şamanda sura gibi sv de buyu savunmayi azaltmaniz lazim 80 buyu 80 sura savunma 60 da kilic savunma geliyor sadece suraya 200-200 bile girmiyor sikiller sura gebermis hadi 26 becerili lanetli olsun adamin elinde 10 u titana gitse yine 16 beceri etkisi en fazla 1k 1k vurur. Surayı öldürdünüz bu savunma gelmiyor dersen karekterimin ss sini alabilirim.

ya cidden adam 15 kostüm 15de başlık giydiğinde toplam90büyü yapabiliyor bide krosu varsa 100 siz bide betadan bahsediyorsunuz bence şuan oyundaki zırh ve silahlardaki değerler(25büyü ve silahlardeki değişiklikler) aktif olmalı yoksa sura krtktrfi iflas eder yada bunlar göz önüne alınıp yapılmalı bu güncellemeler.

Ben sizin demek istediklerinizi anlıyorum zaten benim sizden yana sıkıntım yok.

Sadece cümlesi kafama takıldı :)

Son düzenleme:
Gmler Bocaladılar ne yaptıklarını bilmiyorlar :) Bu yüzdende . Biz oyuna 1-0 yenilgili başlıyoruz hep .acabalar ? Kafamızda Nolacagını kestıremıyoruz.

Parayı veren, düdüğü çalar. Sizin istediğiniz ''armut piş, ağzıma düş.'' Burada boş geyik yapacağınıza, gidin oyunda para kasıp item yapın. 1-0 Yenilgiyle başlamazsınız böylece değilmi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri