dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Shorty ve Admin . Erdemaa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DisCo2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 812

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ely3 deki bu belirsizlik. Nedir Yani ?
Bir Admin Çıkıp Demiyorki. Ely 3 e Gelcek su 105 lıkler ve ya demıyorkı gelmıcek.
Gelmiceksse .a9 b9 c9 un bu hali nedir.
Veya 95 LIK SILAHLARIN HALİ NEDİR.
Bide şunu belirtecegim
Şimdi Madem İşi paraya dökdünüz iyice . parası olan oynuyor. bu oyunu artık .
Belirsizlik var +9 TURKOLAR 25 BÜYÜ VERİYOR . KRALİYET ZIRHLARI 40 BÜYÜ . İYİCE SAÇMALADANIZ .
OYUNA PARA YATIRMAYA ZORLUYORSUNUZ RESMEN . BÖYLE YAPARAK PARA KAZANAMAZ SINIZ.
EDİTSİZ SV DEKİ . ŞU DENGEYE BAKIN . PARASI OLAN KONUŞUR DEMEK BU RESMEN.
HANGİ OYUN DA GÖRÜLMÜŞ. BOYLE DENGESIZLIK . PARASI OLANA BUKADAR BUYU PARASI OLMAYANA BUKADAR BUYU HADE EYVALLAH
DEMEK BU RESMEN. KRALIYETTE ÖZELLİK AZ OLABILIR . AMA 40 BÜYÜ NE DEMEK YANİ RESMEN SAÇMALIK BU .
1 E 10 ORAN BU ORANLA . BU İDDA YATAR BENDEN SİZE SÖYLEMESİ.

PARA YATIRMIYORUM .ZAMANINDA 1300 TL PARA YATIRDIM OYUNUNUZA . TAKİ SV LERİ BİRLEŞTİRDİNİZ. BEN PARA YATIRMADAN ELIMI AYAGIMI CEKTIM. DESTANDAN GELENLER. EFSUN BOTUYDU . ESKIDEN MMOMT2 ÇOK IYIYDI . OYUNDA SANKI IRK AYRIMI VAR GİBİ.

BİZ MMOMT2 DE 1-1 LİK DİZMEYİ . VE 15 KARAKTER DİZMEYİ ÖĞRETTİNİZ. SV LER BİRLEŞDİ . VE SADECE KILIC BICAK CIFTEL ÇAN DAHA İYİ
İŞE YARADIGI İÇİN . BİZ BÖYLE SAP GIBI KALDIK . ZAMANINDA 150 T YE ALDIGIMIZ . İTEMLER. OLDU SV DE ÇÖP . ÇÖP BİLE DEĞİL ATIK GİBİ.

VE 1-1 DİZMEYİ ÖĞRETTİĞİNİZ. İÇİN VS ATARKEN ZORLANIYORUZ. DEDİKLERİDE ŞU 1-1 BEBESİ. YA BEN PARAMI VERMISIM 1-1 DİZMİŞİM.
BEN EMEK ETMISIM ZAMANINDA SERVET OLAN ITEMLERIMIZ . ÇÖP ALIN İŞDE . DAHA NEYAPALIM OYUNUN ICINE ETTINIZ.
BETA GELCEK DIYORSUNUZ ITEMLERI BOZUYORSUNUZ. BİZ BETA İSTEMİYORUZ.
ZIRHLARIMIZLA OYNUYORSUNUZ. BİZ A KRO B KRO ISTEMIYORUZ. . EMEK İSTİYİYORUZ. NE GÜZEL Dİ OYUN .

DENK OLMAYAN BİR SV İLE BİRLEŞTİRDİNİZ. BİZE SORMADAN . PARAYI SIZ KAZANIYORSUNUZ .BİZ İSE . PARA YATIRDIGIMIZ HESAPLARIN.
MAHFOLUSUNU İZLEDİK . YORUM YAPMAMAKTA SERBESSİNİZ. SADECE TEBRİK EDİYORUM . BÜTÜN ADMINLERE ALKIŞ .SİZ SADECE KAZANDIGINIZ PARAYA BAKARSINIZ. HESAPLARIMIZ ETMİYOR ARTIK. BEN EMEK VERMİŞİM . 130 LVL KASMISIM 1.5 AYDA . ŞİMDİ İSE. 120 LVL OLMAK 2 GÜN SÜRÜYOR . BİZ SADECE HESAPLARIMIZIN MAH FOLUSUNU İZLİYORUZ .MMOMT2 MARS OYUNCULARI OLARAK
TEŞŞEKKÜRLER.

Itemlerdeki buyu savunmasi sadece goruntude 25 dir ancak sistemde 30 buyudur hala.Ayrica donusumler yakinda aktif olacaktir.Bizim gibi sizde bekleyeceksiniz

Itemlerdeki buyu savunmasi sadece goruntude 25 dir ancak sistemde 30 buyudur hala.Ayrica donusumler yakinda aktif olacaktir.Bizim gibi sizde bekleyeceksiniz

Tufann biz silah ve zrhlarin gelismesini istemiyoruz. Surayi buyu dizmekten bloke ettiler. Sura kralken soytarı oldu. Ninja makina gibi oldu atak diz onu oyna denge iyice bozuldu.

BİZ MMOMT2 DE 1-1 LİK DİZMEYİ . VE 15 KARAKTER DİZMEYİ ÖĞRETTİNİZ. SV LER BİRLEŞDİ . VE SADECE KILIC BICAK CIFTEL ÇAN DAHA İYİ
İŞE YARADIGI İÇİN . BİZ BÖYLE SAP GIBI KALDIK . ZAMANINDA 150 T YE ALDIGIMIZ . İTEMLER. OLDU SV DE ÇÖP . ÇÖP BİLE DEĞİL ATIK GİBİ.

Öğrettiniz derken GM kadrosu size efsun konusunda bunları bunları yapın mı dedi ?

Zamanında Destan# serverında hatta ilk zamanlarında diyelim 15 15 15 karakterler daha çok kullanılıyordu zamanla deneyerek 3 savunma 1 karakter itemlere dönüldü.

O ilk zamanlardaki karakter efsunlarda ilk defa görülmüş birşey olduğundan insanların dikkatini çekti ve o tür efsun yapıldı serverlarda ki bu sizin serverda devam etmiş belli, birleşimden sonra bocaladınız.

Vs'lik item dizen sayısı çok serverda size vslik iteminiz yüzünden hakaret eden kişiler yenilgiyi hazmedemedikleri için o şekilde bir tavır sergiliyor.

Saygın kişilerle vs atmanızı öneririm yada umursamamanızı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri