HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyi günler arkadaşlar. Bir kaç kişinin Örümcek Zindanı 2. kat 2,3,4. odalarda saatte 1t'yi geçkin para kastıklarını duydum. Bende buna dayanarak 61 level savaşçı zihinsel bir çar açtım gb p yaptım, ek olarak 72 level full p şaman yardımıyla bende para kasmaya gittim fakat saatte 500m anca kasabildim. Acaba bedensel çarmı açmalıydım, yoksa daha yüksek bi level mi olmam gerek? Önerileriniz neler?
öncelikle kardesm en hızlı kesebileceğin bi çar yap 61 lv de dursun sonra 3 -ve 4 odada para kas sonra 1 saatte 1T KASARSIN bide itemlerine yang düşme oranı 12 getir sonra paranı kas yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi oyunlar
aLBaaTRosH
aLBaaTRosH
öncelikle kardesm en hızlı kesebileceğin bi çar yap 61 lv de dursun sonra 3 -ve 4 odada para kas sonra 1 saatte 1T KASARSIN bide itemlerine yang düşme oranı 12 getir sonra paranı kas yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi oyunlar
aLBaaTRosH
Teşekkür ederim. Bedensel bir çar lamı kesiyim yoksa büyülü silah sura mı açıyım?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)