Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

zırhlarda hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trotzig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 337
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Malum yeni güncelleme ile ely4 dede zırhların özellikleri değişti
fakat değişenler sadece yazıda kaldı

a9 un yeni özelliği 30 deil 25 büyü fakat hala 30 büyü veriyor

9 beta zırhı 30büyü diyor fakat hala 25 büyü veriyor
turkuaz 80 yazıyor 90da giyiliyor yine

Umarım kısa sürede dzüeltilir

Bende turkuaz hakkında konu açıcaktım. 80 levelim ve çevirmeye kalktığımda 80 level giyebilme özelliğini gösterdi bende ona güvenerek Karabüyümü Turkuaza çevirdim ve elimde kaldı. Yetkililerden yardım istiyorum.

Ely #3 Ve Ely #4 Sunucuları için henüz Server taraflı değişiklik yapılmadı, kullanılan itemler hala eski değerlerini vermektedir..

A - B -C Turkuazlarının değerlerinin değiştirildiği doğru bunu Ely #1 ve Ely #2 Sunucularında görebilirsiniz, C Turkuazdaki %30 105. Seviye Zırhına aktarıldı ve C. Turkuazdaki değer %25 e düşürüldü.

Ely #3 ve Ely #4 Sunucularındaki güncelleme yayınlandıktan sonra bu durumu tekrar tartışabiliriz ancak şuan oynadığınız sunucuda itemler eski değerlerini vermektedir, Client taraflı güncelleme tüm sunucularda yayınlandığı için görüntülenen değer düşüktür.

Ayrıca oyun içerisinde yapılacak çalışma hakkında hiçbir bilgiye sahip olmamanıza rağmen bağırmaktan kafanıza göre yazılar yazmaya devam ederseniz oyun düzenini bozmak ve oyuncuları provoke etmek sebebiyle ceza alıcaksınız.

Ely #3 ve Ely #4 Sunucularında henüz çalışma olmadığını ve değerlerin sadece görüntü olduğunu değerlerin eskisi gibi kaldığını yazmama rağmen bu durumu sürdürürseniz gerekli ceza işlemlerine başlayacağım kimse kafasına göre benim yazdığım yorumları evirip çevirip oyunculara " Shorty böyle dedi oyun artık oynanmaz " gibi saçma sapan şeyler yapmasın bu son uyarımdır oyundanda gerekli uyarımı yaptım

Ely #3 Ve Ely #4 Sunucuları için henüz Server taraflı değişiklik yapılmadı, kullanılan itemler hala eski değerlerini vermektedir..

A - B -C Turkuazlarının değerlerinin değiştirildiği doğru bunu Ely #1 ve Ely #2 Sunucularında görebilirsiniz, C Turkuazdaki %30 105. Seviye Zırhına aktarıldı ve C. Turkuazdaki değer %25 e düşürüldü.

Ely #3 ve Ely #4 Sunucularındaki güncelleme yayınlandıktan sonra bu durumu tekrar tartışabiliriz ancak şuan oynadığınız sunucuda itemler eski değerlerini vermektedir, Client taraflı güncelleme tüm sunucularda yayınlandığı için görüntülenen değer düşüktür.

Yukarıda bu itemlerle ilgili açıklamalar mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri