D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hellsing VS RushDelight / AdriNalin [ 5-0 ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HeII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bak sen beni anlıyamıyorsun aslında anlamaman normal birşey saygı duyuyorum,bizim gizli saklımız yok eğer rus da şeftali suyu vs vs kullansaydı benden veya digerlerinden item alsaydı o zaman bu vs eşit olurdu,sen loncanın çok konuşanısın yaşına göre o görevi sana vermişler,ama bu tur şeyler seni aşar,diyelim ki değil bastı.10 dakika beklemiş bizim adam burdan kaybedıyorsunuz zaten

Hellsing resmen rushdeligt i eze eze 5-0 kesmiş hala daha burda birşeyler kanıtlama pesidesin..O Vs de hellsing hiç birşey kullanmadı,rushda kullanmadı zaten hellsingin itemlerini bilen biliyor yorma kendini :) Bu kadar zorunuza gitmesin 2 haftalık oyuncuların loncanızda ki adamları ezmesi..

adam bileğinin hakkıyla kesmiş tebrik etceğiniz yerde yok ahmetin itemini aldı yok şevketin itemini aldı diyorsunuz haticeye değil neticeye bakılır..

Hellsing'i Tebrik Ederim Ama Biz Genelde Ws'de Değil Lonca Arenasında Lonca Olarak Ezeriz Bir Bütun Olmanında Amacı Budur Zaten Saygılar :)

Netice belli HayaL 1. ci siz ne kadar almadı basmadı desenizde bunları yaptı arkadasınız yani benim bizim unuttularımızı siz daha öğrenemediniz bize laga luga yapmayın biz tebrık ettik sadece bu vs nın eşit şartlarda atılsaydı kimin kesecegını bılmenızı istiyoruz ;)

Tebrikler 2 oyuncuya da güzel düello olmuş.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri