mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hellsing VS RushDelight / AdriNalin [ 5-0 ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HeII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sizin başkanınızın dili yokmu herşeye sizi yolluyor,başkanınız'da biliyordur Rusumuzu kesemicegini'de hasbel kader kim bilir nasıl itemlerle hangi şurup şebnemlerle kesti birde kendisi video almamış,dur bahanenızıde söylim onun bilgisayarında video programımı yuklu degildi :D az forumun aşşalarına bakın rusumuz 2 savaşcıyı üst üste koyup kesiyor :D Yinede tebrikler

Tamam KEN, he oldu aynisindan.

Tamam KEN, he oldu aynisindan.

Yazdığın şeyi anlayabiliyormusun Hell yalansa benim dediklerim yalan diyin madem bu oyun şimdi sizin başkanınız toplu itemleriylemi çıktı savaşa şebnem yöng şeftali suyu hiç mi kullanmadı ?

Tamam, hadi diyelim ki Hellsing yong şebnem basti, karakter silmesine ws isteyen Rush hiç mi basmadı ? Ortaya bir iddia atıyor ve hazırlıksız mı geliyor ? Çocuk mu kandırıyorsun KEN.. Post atipta konuyu daha fazla kirletme..

Tamam, hadi diyelim ki Hellsing yong şebnem basti, karakter silmesine ws isteyen Rush hiç mi basmadı ? Ortaya bir iddia atıyor ve hazırlıksız mı geliyor ? Çocuk mu kandırıyorsun KEN.. Post atipta konuyu daha fazla kirletme..

Bak sen beni anlıyamıyorsun aslında anlamaman normal birşey saygı duyuyorum,bizim gizli saklımız yok eğer rus da şeftali suyu vs vs kullansaydı benden veya digerlerinden item alsaydı o zaman bu vs eşit olurdu,sen loncanın çok konuşanısın yaşına göre o görevi sana vermişler,ama bu tur şeyler seni aşar,diyelim ki değil bastı.10 dakika beklemiş bizim adam burdan kaybedıyorsunuz zaten

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri