bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyun'u baslatma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KorkumRabbim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KorkumRabbim

Level 3
TM Üye
Konular
10
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 3 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
49
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle İyi Akşamlar,

Ben bu sabah uyandım ve herzamanki gibi oyuna açmak için cliente tıkladım ve bir pack yükledi ve oyunu başlat dediğim zamanda hiç bir şekilde oyun penceresi gelmedi sabah 11 den beri bekliyorum bir yöneticide çıkarda bir bilgi verir diye . Bu sorunu tek ben yaşamıyorum birçok kişide aynı sorundan var .

Oyunu yönetici olarak çalıştırdım , 4 defa oyunu tekrar kurdum ama sonuç gene aynı değişen bişi yok . Şimdi gelipde bissürü konu var zaten neden birdaha açıyosunuz demeyin lütfen sizide anlıyorum sizde işinizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz. Ama sabahın 11 inden beri bekliyorum biride çıkarda sorununuzun çözümü bu yada bir bilgi verir .

Oyunda 1500 kişi varmış açık onlar girebiliyoda siz nasıl giremiyosunuz sizde bir sorun varda demeyin lütfen. Bu sorun siz packi yükledikden sonra ortaya çıktı sizdede bir sorun yoksa bu sorun kimde .

Biz oyuna giremeyenler bu bütün emeğimizi bırakıp oyunumu bırakalım. Akşam Akşam bu tatsız mesele yüzünden sizinde başınızı ağrıtmış olabilirim kusuruma bakmayın.

Ama bir yöneticinin bir bilgi vermesini temenni ediyorum ...

Yetkili kişi bir konu da sorunla ilgileneceğini iletmişti.Haftasonu olduğu için direk işlem yapılmıyor eğer sorunun kaynağı bulunursa gece düzeltilir.Genel bölümünde böyle bir konu mevcut oradan devam edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri